2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Aynen uluslararası neti daha önemli. Ben ortalama olarak durumumuz hakkında fikir sahibi olmamız için sormuştum. Ben de uluslararası 18 kamu 15 net.
Konu alanları çok geniş, her yerden gelme potansiyeli var ama az çok önemli alanlar belli oluyor.
Sanki altyapısı daha iyi olanlar sınavdan başarılı olacakmış gibi geliyor. -
@ekeblad kolay sorsalar da o zaman herkes yüksek yapar. 10 kişilik kadro için 40 kişi mülakata kalacakken 50 kişi mülakata kalır. çünkü yanlış doğruyu götürmezse herkes birbirine yakın sayıda doğru yapar. 40. kişiyle 50. kişinin puanı aynı olur
-
@islimbot ben de zaten kolay ya da genel olur diye düşünmüyorum .Eleyici olacağı kesin...
-
@ekeblad
Çok da kolay olmaz, eleyici tarzda bi kaç soru illa ki olacaktır, mülakata kalacak kişi sayısını sınırlı tutmak için;
Bakalım hakkımızda hayırlısı inş -
Arkadaşlar iktisat politikası ve personel yönetimine nerden çalışabilirim link vs varsa sevinirim
-
-
Meraktan soruyorum kaçla kapatmış
-
kapattığı puan yazmıyor çok garip bir sistem yapmışlar
TC Kimlik numarası marifetiyle yapılacak sorgulama sonucunda; sorgu ekranında sınava katılmaya hak kazananlar için “Banka ödemesi beklenmektedir”, hak kazanamayanlar için ise “Sınava girmeye hak kazanamadınız” uyarısı yer alacaktır.
-
@ceks74 :)) hakikaten ne ilginç olmuş yatırırız da bir görseydik yani demi
-
Taban puanlar açıklanmamış en düşük arkadaştan tahmin edebiliriz, ben 89la girmeye hak kazanmışım
-
84.32 ile sinava girmeye hak kazanmışım, önümüzdeki süreçte herkese başarılar dilerim.
-
80.94 ile ben de girmeye hak kazanmısım
-
78le giremedim demek 79 80 civarı kapattı
-
Ben de 85 ile girmeye hak kazanmışım, Allah herkesin gönlüne göre versin herkese başarılar diliyorum simdiden.
-
Sınav kaç sorudan oluşur tahminen?
-
@gs47 aynen benim de bu iki ders hakkında hiçbir fikrim yok. Özellikle personel yönetimine nasıl çalışmalıyız?
-
sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu acaba?
-
@arven16 bilinmiyor bu durum hocam, ilk sınavı olacak kurumun.
-
@öğrenci ben 100 olur diye düşünüyorum hocam bakalım.
-
@adolf-stalin @gs47 iktisat politikası, makro analiz diye düşünülebilir arkadaşlar, para politikası,uluslararası iktisat politikası..Personel yönetimi hakkında hiç fikrim yok malesef.