2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Bende sınava girmeye hak kazanmışım, herkese başarılar dilerim
-
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi hangi sınavları gerçekleştirdi acaba. Bir liste olsaydı elimizde daha kolay fikir yürütebilirdik.
-
81,35 ile oldu. Kolay gelsin herkese
-
@keynes-baba Bildiğim Teiaş'ın müfettişlik sınavını o kurum hazırladı bu yıl.
-
@yağmur1223 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar sınava 84 ile başvurdum. Önce sonuç sayfası tc mi girmeme rağmen açılmadı. Şimdi bilgiyardan girdim hak kazanamamıştır yazıyor panik oldum neden böyle bişey oldu
-
@fg94 şuan düzeldi arkadaşlar banka ödemesi beklenmektedire döndü kısa süreli bi kalp krizi geçirdim sistem hataları ürkütüyor
-
Telefondan girmiyor mu acaba bide mühendislik kav puan 'la kapattı
-
@better ben telefondan açamamıştım bilgisayardan açıldı. mühendislik konusunda bir bilgi yok siz bakıp söylerseniz olur
-
@hegia-sophia
daha önce hukuk sınıfı subaylık sınavına girmiştim YBÜ düzenlemişti sınavı. çok zor değildi ama eleyici sorular vardı. -
Arkadaşlar kurumu arayıp sorularla ilgili bilgi alan olursa paylaşalım lütfen... Bir de genel kültür-yetenek kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
@marigold
basit düzeyde Türkçe matematik çıkar, genel kültür de tarihe bakmak iyi olacaktır kanaatindeyim. -
@falcon9 Ben de öyle düşünüyorum Hocam, genel kültürden tarih harici coğrafya veya güncel bilgiler şeklinde gelir mi acaba. Kurumdan bilgi alabilsek iyi olur aslında, çok net bilgi verilmemiş çünkü bu konuda ilanda..
-
@marigold
coğrafya vs çıksa bile kpss bilgileri yeterli olacaktır bence. çok zorlama bir şey olacağını sanmıyorum -
Boyle sacmalik olmaz. Sinava girecekleri kimden sakliyorsunuz arkadas? Ben nerden bileyim arka planda usulsuzluk donmedigini. Bunun daha mulakati var mulakat sonucu var. Aklima kotu seyler geliyor
-
Herkes için hayırlısı olsun. Benim merak ettiğim idare hukuku derken mahalli idareler ve teşkilat yapısı dahil midir?
Birde sanırım bu soru başlıklı ayrı bir konu açmışım yanlışlıkla. -
@cagdasip idari yargılama hakkında bilginiz var mı hocam o da dahil midir acaba idare hukukuna
-
@sinek BTK da yazılı sınava girecek listesini açıklamayıp TC ile sorgulamıştı. Kurum kişisel veri olarak görüyorsa paylaşmak istemeyebilir
-
@falcon9 iki sınavda da çıkacak konu başlıkları aynı mıydı hatırlıyor musunuz? Yani Anayasa, idare , ceza, medeni,ticaret,borçlar için soruyorum. Eğer öyle ise misal idari yargılama yahut ceza muhakemesinden de soru çıkmış mıydı? Ayrıntı mıydı sorular yahut çıkmış hakimlik kpss soruları ile benzer derece miydi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim,teşekkürler şimdiden.
-
@hegia-sophia
bizde konu başlıkları ayrıntılı olarak belirtilmişti, belirtilen yerlerden çıktı. Anayasa, idare , ceza, medeni,ticaret,borçlar şeklindeydi branşlar. ama mesela tarih için çağdaş türk tarihi, uluslararası örgütler vs. diye spesifik olarak belirtilmişti. sorular orta halliydi. biraz çalışıp yüksek not alınacak bir sınavdı.