2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@chia87 orada yds b istiyordu. c seviye yds'si olan çoktur bence
-
@arven16 dedikleriniz de doğru.artık heryer şampiyonlar ligi kestirmek zor
-
Şu sınav ekim sonu olsaydı keşke derman kalmadı
-
@akademili bana 78 79 demeyin ,dguy da da öyle dediler 83 çıktı.Bundan sonra 78 79 duymak istemiyorummmm:))
-
-
@ekeblad hocam dguy'da sınava giriş 78 di. Sonuç 83 tü. Gerçi yine de herkesi ters köşe yapmasiyla unutulmayacak bir sınavdi
-
@ceks74 hocam hiç sıralamaya girmesen bu kadar koymuyor ama yazılıdan elenmek daha kötü .herkes sorup duruyor olmadı deyince de yetersiz gibi görüyorlar .bundan sonra ters köşe çok göreceğiz gibi...
-
Epey yüksek kapatabilir. Keza uluslararası ilişkiler öğrencilerinin çoğunda doğal olarak yds var.
-
bende ulusalr mezunuyum ama bizde de kpss pek yok.ben kaç yılda anca muhasebe öğrenebildim ,hala da düşük.yani aynı anda pek çok şey yapmak çok zor .yds çalışsan alan kalıyor alan çalışsan yds kalıyor .yds puanı alıyosun 2 yıl geçiyor kurum kabul etmiyor .hem yds hem alan kasıyosun işletme çıkıyor sınavda .sürekli çalışıyoruz sürekli
-
Başvurduğum zaman yazamamıştım 81,4 ile başvurdum sırf Ankara’dayım nasıl olsa gitmeyip napayım mantığıyla başvurayım diye ama pek bir ümidim yok geleceğine bi an önce açıklarlar umarım
-
Aradım diger hafta içi belli olur dedi 216 5008 miş numara ama bu adam acımadı isterseniz sizler de arayın
-
konuları tamamiyle bitiren var mı arkadaşlar ?
-
@ekeblad benim bitmedi önümde başka bir sınav var daha. kanun okumaya çalışıyorum bakalım inşallah boşu boşuna okumuyorumdur
-
Benimde bitmedi, test halinde olacak değil mi?
-
@keynes-baba "Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak, yazılı sınav test usulü ile gerçekleştirilecektir." diyor.Çok geniş bir alanı var sınavın her şeyden biraz biraz...benim de bitmedi bu arada
-
Teşekkür ederim, sınava başvuranların kpss de uluslararası ve kamu netleri neler acaba?
-
Sinava 2 hafta var hala daha kimin girip kimin giremeycegi belli bile degil. Boyle bir sistem olabilir mi ? Insanlar zamanlarini harxiyor xaten ders calisarak. Simdi bide bu belirsizlte calismak daha zor geliyor. Calisacaksin puanin yetmeyecek sinava girmeye calismayacan puanin yetecek.. nerden baksan tutarsizlik
-
@keynes-baba kamu neti önemli mi? ilan konularında personel yönetimi dışında kamu yönetimi konusu göremedim. bence önemli olan uluslararası ilişkiler neti
onun da ne olduğunu tam anlamadım. idare hukukundaki devlet memurları kısmının ayrıntısı diye düşündüm. hangi davranışa uyarı aylıktan kesme verilir vs. gibi. siyasi tarih zaten dünya siyasi tarihi, diğeri de türk dış politikası. uluslararası ilişkiler demiş ama uluslararası hukuk da uluslararası ilişkiler teorileri de dahil. nasıl olacak bilemiyorum ki.
-
Soru sayısı hakkında yorumu olan var mı? 50-50 ayırarak 100 soru mu yaparlar ilandaki gibi ?
-
@islimbot benim 14 netim var uluslardan .Uluslararası ilişkiler mezunuyum .ua ilişkiler derya deniz .tamam siyasi tarih de 19 yy mı 20.yy mı ?belirsiz belirsiz şeyler .gk gk içeriği nedir ?maliye de hangisi var ?alım sayısı çok olsa deriz ki ua ilişkilerden genel şeyleri sorarlar ama topu topu 10 kişi. toplam 40 kişi .bu durumda ayrıntı sormalılar .ayrıntı sorsalar çoğu kişi yapamaz .açmaz açmaz üstüne ...