2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Yarin aciklansa bari su liste
-
@cagii rica ederim. Yine googleda yazınca pek çok not çıkıyor ama konuya yabancılıkla iyi kötü ayırdımı pek sağlıklı olmuyor, ama açıköğretim dersleri,notları da yararlı olabilir,belki,bilmiyorum.Kolaylıklar dilerim
-
@sinek sabır hocam sabır,ders çalışalım zaman çabuk geçiyor öyle.
-
@yağmur1223 vallahi sabir tasi catladi artik hocam ya.
-
@sinek siz de haklısınız, sınav gelince geç kalmış olmanın acısını ben yaşıyorum eller yaşamasın diye diyorum hocam.Allah sabırlar,kuvvet versin.
-
Hem buraya hem rekabete bakan var mı?
Rekabet yüzünden burasinin sınava vakit kalmayacak gül gibi sınavı kaybedecegiz.
-
Mühendislikte sıra kaç olmuştur acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.9
-
ben de rekabeti feda ettim .illa birinden biri seçilmek zorunda .yarım yarım çalışıp ikisini de kaybetmek istemiyorum
-
@ekeblad ben de oyle yapacağım gibi hocam hakkimizda hayırlısı olsun.
-
Kadronun dolmadığı ve başvurabilen herkesin zaten girebildiği TCMB hariç Rekabet Kurumu ya da KVKK'ya başvuran arkadaşlar lütfen sınava girecekseniz başvurun.
-
Açıklansın artık şu yahu, kurumu arayan oldu mu ?
-
@ottovbismarck bugün mü aciklanacakti normalde?
-
Arkadaşlar tvs nin genel esasları derken neyi kastediyor acaba?Gelir,kurumlar,VUK dan hangisi acaba ?
-
@gresham-t Hayır,belli bir tarih yok ama bir hafta oldu başvurular biteli
-
Şaka gibi ya. Biraksan sinava girecekler listesini sinav aksami aciklayacaklar
-
Başvuran sayısı ve sınav günü süresi karşılaştırıldığında daha hızlı olmaları lazım.
-
Cok ilginç neyse mesai bitene kadar umudum var benim daha sınav parası falan için de süre verilecek çünkü acıklarlar heralde
-
Ilana göre 15 ekimde üniversite sınava giriş belgelerini erişime açacak, 15 ekimden önceki pazartesi günü sınav ücretlerini yatırma işlemi başlasa bu da 8 ekim gününe geliyor.Kurum en kötü ihtimalle 5 ekime kadar açıklayıp açıklamamakta serbest gibi görünüyor.
-
Arkadaşlar VERBİS sistemi açıldı burdan sonra nasıl öğrenicez
-
@musgrave06 verbis sistemi derken ??