2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@sinek hocam sağlık raporu güvenceden bağımsız diye biliyorum, 200 lira gibi bi para ödeyip alıyorsun
-
@sinek Genelde başvuru bittikten bir hafta sonra açıklanır. Cumadan önce açıklanırsa sürpriz olur zira başvuran herkesin kişisel bilgileri e-devletten alınan mezuniyet belgelerinin kodlarını sorgulayarak doğrulama, KPSS ve YDS sonuç belgelerinin altındaki kodun TC ile birlikte sorgulanarak doğrulanması gibi iş ve işlemler zaman alabilmektedir. Tüm bunlar bitip puana göre listeler olusturulup bir de yöneticinin onayını almak vardır. Sonra açıklanır. Tüm kamu kurumlarında doğal işleyiş budur. Zaten kamuda çok acil işler hariç her daim işler gecikir. Kimse herhangi bir işin hızlanması için çaba göstermez. Zaten sınav olduktan sonra buralar hepi topu kaç kişi sınava girdi açıklayamadılar gitti test sonuçlarını seklindeki veryansınlarla dolacak. Sonucun açıklanması, mülakat için beklenmesi, mülakat sonucu için beklenmesi, kazananlarin güvenlik soruşturmasının beklenmesi vs. vs. Bu tip durumlarda çok sabırlı olmak gerek. Kendinizi üzmeyin boşuna.
-
@odtüsbky hocam merhaba sınavlarla alakalı yorum ve analizlerinizi çok yerinde buluyorum sizce bddk ve spk kaçla kapatır bu sene ?Ayrıca spk nın hangi puan türünden alım yapacağı hakkinda bir görüşünüz var mı?
Iyi akşamlar -
Yanlış başlığa yazdım kusura bakmayın arkadaşlar:))
-
@roadrunner Açıkcası sadece takip ettiğim bir iki sınavı bilirim diğerlerini bilmem. Yalnız BDDK farklı unvanlarda alıma çıktığı ve bunlardan birinin tercih edilmesi gerektiği için rakama göre 86'yla da kapatabiliyor, 82'yle de.
-
Arkadaşlar cumaya kadar herkes arasın ki en azından cumaya açıklamak için çaba gösterilebilir .Bir de aramızda en yüksek puanlı kim var ki acaba ?merak ettim hem ingilizcesi olan hem de kpss puanı olanın puanı kaç ?
-
@ekeblad hocam daha belgeleri geçen hafta teslim ettik bugün de çarşamba daha. bence sürekli arayıp adamları sıkmaya gerek yok. Biraz sabır. Açıklarlar elbet ayın 15. ine kalmaz. Hem genelde kurumlar belge tesliminin hemen ertesi günü de açıklamıyor.
-
@ankaragüçlü hocam elden teslim edip de ciddi ciddi beklediğim ilk kurum bu .Diğerlerini ya hep sistemden gönderdim ya da puanım çok düşüktü,hiç ümidim yoktu .O yüzden pek bilmiyorum
-
Hala daha ses yok.m
-
Toplam başvuru sayısını bilen var mı, kaça düşer puan ?
-
@ottovbismarck 79-80 e düşer
-
@akademili inşallah diyelim
-
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim öncelikle 85 puanla basvurdum acikcasi joker oldu iktisat mezunuyum, sinavda 15 uluslar yaptim sinav da sanirim uluslar agirlikli olacak, ankaradayim da acaba kalan 3 haftada ulusları nasıl halledebilirim defter notu bulabileceğim bir yer var mıdır? Ve de hangi konulara bakayım, malum süre çok kısıtlı
-
@cagii merak edilen soru, bende aynı durumdayım hocam
-
-
Ben 82 civarinda kapatacagini dusunuyorum.
-
@akademili herkesin derdi aynı hocam bir +1 de benden
-
Siyaset bilimi-Siyasi tarih ders notu nokta atışı ve renkli
https://yadi.sk/i/cnHBitAj3FxnjkUluslararası kuruluşlar
https://yadi.sk/i/rVMW45h93Rd9E6Türk dış politikası
https://yadi.sk/i/LRRsdU4u3Rd9M2Aslan reyiz paylaşmıştı daha önce arkadaşlar, buyrunuz.
-
-
@yağmur1223 cok cok teşekkürler