2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
Merhaba arkadaşlar, bu konu iibf'liler için açılmış fakat mühendisler için olanını bulamadım. Acaba içinizden biri, mühendis kadrosunda başvuru sayısını biliyor mu?
-
arkadaşlar son başvuru sayısı hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@sbf13, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Yarın cok risk alan olacağını sanmıyorum ben gibi 300 ü gecmek diye düsünüyorym ama telefonda da söylüyorlarmıs kac kişi olduğunu ben daha ziyade puanları görmek istiyorum yazıyor mu puanlar?
Ben aradım ama malesef bilgi vermediler -
E yds kabul edilir yokdil kabul edilmez
-
Başvuru zamanı bitti hayırlı olsun hepimize
-
Liste ne zaman aciklanir acaba
-
@sinek Hafta sonu açıklasalar bari, başvuru alırken puanlara göre sıralasalardı işin yüzde 90'ı bitmişti.
-
Çarşamba günü mühendislikten sayı 45 idi. Cumaya kadar maksimum 70 olmuştur diye tahmin ediyorum.
-
@rmazandavulcusu teşekkürler bilgi için
-
Bugun aciklansa bari su liste
-
açıklanmadan çalışmaya başlayan var mı arkadaşlar
-
Evet ben baktım/bakıyorum ama yine de liste açıklansa daha çok motive olunur!
-
Eylül YDS sınavını beklemeyip kurum hemen ilan açtığından dolayı 98 puanım ile başvuramadım, hak eden inşallah kazansın, yerleşsin inşallah. Herkese başarılar.
-
@ekeblad Personel yönetimi haricinde ben de hazırlanmaya başladım günde 2-3 saat bakıyorum sorumlu olduğumuz konulara. Liste açıklansa 4-6 saate çıkacağım motivasyon sorunu olmadan.
-
bende de bi sıkıntı var arkadaşlar kpss ye geldi mi çok iyi çalışıyorum ama kurum sınavlarına bi türlü çalışamıyorum .o ciddiyeti kavrayamıyorum .sonra da kaybedince üzülüyorum .sanki hep kazanacakmışım gibi geliyor hazır hissediyorum kendimi ...
-
-
Arayan oldu mu
-
@ekeblad Hocam ben de o psikoloji ile Guy sınavında patladım, kpssyi atlatmışım guy ne ki tavrıyla girince şamarı yedim. Sofrayı hazırladık yemeği yemeye eriniyoruz,e zaten açız Son bir hamle kaldı eline kaşığı çatalı al bir ay eve kapan sınava odaklan yemeği ye naçizane tavsiyem bu minvalde. Şimdiden kolay gelsin herkese.
-
@bayke hocam ben de dguy kaybettim öyle .geçen yıl kırsal kalkınmanın sınavını kaybettim .Aslında dediğin gibi önümüzde duran yemeği yiyemiyoruz ,başkaları alıyor ...
-
Kurumu arayan var mi ?