2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@officialsecret gelir inşallah hocam bakalım. Uluslardan olmayanlar olarak Allah sayımızı artırsın diyorum:)
-
@yağmur1223 Amin diyorum .Ben de uluslar mezunuyum ama bölümümden korkuyorum
-
@ekeblad üni'de siyasi tarihi oral sander'den okumuştum ama onun da üzerinden epey zaman geçti,unutuluyor kolaylıkla. Bakalım hocam not buldum bi kaç tane onları okuyacağım. Kolaylıklar dilerim size de
-
@yağmur1223 bizim Fahir Armaoğlu ydu çok ayrıntıydı .o zamandan bu zamana kalmadı tabi.Notlar da işe yarıyor yine .herkes nottan çalışır bence ...Ben de kolaylıklar dilerim
-
@yağmur1223 oral sander candir ben de zamaninda siyasi tarih textbooku olarak kullandim. Sonrasinda da hobi olarak tekrar elime aldim ara ara okuyorum meraktan. Sayesinde kac soru isartlemisimdir. Bence ders diye degil de genel kultur icin de okunacak bir kitap. Kuracalamakta fayda var.
-
@foucault bence de alanında çok iyi. Bizim okulda da uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi bölümlerine okutuluyordu, ben meraktan almıştım hocam.Şimdi sınavlardan elim değmiyor tabi.
-
@islimbot ben mesela umarım 80 e düser
-
@foucault Oral Sander'i de okuttular ama niyeyse çok sevemedim.Belki boyutu küçük geldi .
-
Yarın cok risk alan olacağını sanmıyorum ben gibi 300 ü gecmek diye düsünüyorym ama telefonda da söylüyorlarmıs kac kişi olduğunu ben daha ziyade puanları görmek istiyorum yazıyor mu puanlar?
-
283 tü sabah oradaki cocuk 80 e gelme ihtimali cok yuksek dedi bakalım hayırlısı ama 300 ü gecebilir
-
İyi ya fazla kişi başvurmamış 300 ü geçebilir ama bence fazla da geçmez çoğu kişinin başvuruyu son güne bıraktığını da sanmıyorum.
-
var mı bir sayı arkadaşlar ve 300 küsürle kapatsa kaça düşer ki acaba ?
-
@sbf13 sorumun cevabını zaten verilmiş ...
-
Çok tuhaf başvuru sayısının bu kadar az olması puan tahminlerimde çok yanılcam böyle giderse yanılayım olsun çevremde kime sorsam yds 70 var diyordu geçen senelerde demek ki bu sene p33 p38 leri yok.
-
Ah ulan yds 2020 kpss ye kadar ne yapıp edip 70 almalıyım. Yds olmadığından 2017 deki 86 küsür p33 puanıyla başvuramıyorum
Bu arada kurumlar e-yds yi kabul ediyor mu? -
@rootofallevil evet kabul ediyor .Hem neden kabul etmesin ki.Zorluğu aynı .Sadece sınava bilgisayarda giriyorsun .Hatta kimisine göre bilgisayarda girmek daha zor
-
@rootofallevil E YDS kabul ediliyor hocam. Hem sınavlar aynı hem de eşdeğer olduklarına dair mevzuat var.
-
@ekeblad anladım hocam doğru aslında tabi 3 saat monitöre bakarak soru çözüyorsun gözlerinin bozulma riski yüksek bu da normal yds ye göre daha zorlu yapıyor olayı
-
@rootofallevil hocam e yds sadece ydsnin pahali ve hizli aciklanan olani. Yoksa ayni. Kabul edilmemesi sacma olur.
-
konularda iktisat politikası dediği için para-bankanın tamamına çalışmalıyız diye anladım. sanırım büyüme-kalkınma hariç tüm iktisat konuları sınava dahil öyle değil mi?