2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@ceks74 hayrolsun
-
@öğrenci Hocam p 223 demişsiniz iibf'den mi başvurdunuz? Benimki İ harfi ile başlıyordu bizim başvuru sayısı tahminlerimiz baştaki harf sırasına göre giderse büyük ölçüde yanlış çıkabilir
-
@bayke Şimdi tekrar baktım da benim takip numaram i-223 müş.
-
@ekeblad kardeş ingilizceye de ara ver bakiyim unutuluyor mu unutulmuyor mu? şu anda bir üniversitede ingilizce yüksek lisans yapmaktayım ilk ders hiç unutmam bir hocamız geldi dedi ki kurumlardaki kariyer uzmanlarına (yardımcı demiyorum dikkatinizi çekerim yds 70i vermiş adamlar yani) neyse kariyer uzmanlarına ingilizce eğitimi vermeye gidiyoruz dedi şaşırdım sonra anlattı adamlar yurtdışına personel gönderiyorlar ordaki konferanstaki ne konferansı anlayabiliyorlar ne de iki kelime konuşup sunum yapabiliyorlar dedi ve bu adamlar 10 15 yıllık uzman daire başkanı vb. kariyerli insanlar dedi o yüzden ingilizce çok önemli arkadaşlar dedi mutlaka ingilizcenizi çok iyi geliştirin ve hi. bırakmayın sürekli tekrar edin alıştırma yapın dedi dil öyle birşey ki konuşmazsan okumazsan haşır neşir olmazsan unutur gidersin lisedeyken yazları almanyaya kuzenimin yanına giderdim tam almancayı öğreniyorum derken pat türkiyeye dönerdik unuturdum şu an ne biliyorsun desen sıfır çat pat iki kelimeyi bir araya getiremiyorum. O yüzden alan unutuluyor evet ama dil de üzerine düşmezseniz unutuluyor emin olun bizzat kendimde gördüm yani:) keşke orda kalsaymışım diyorum bazen üni okuma aşkına geldik de noldu kpss ömrümüzü çürüttü
-
@öğrenci Aman hocam içim ferahladı
-
@russellwestbrook ama hiç bilmeyen birine göre kolay hatırlanabilir ve bahsettiğiniz durumlarda bu kadar zorluk yaşanmaz
-
Grammar bilmekle, roman okumakla speaking çok farklı listening daha da başka. Yıllarca çalışmak lazım kulak aşinalığı için.
-
@chia87 Cevap için teşekkür ederim hocam
-
@russellwestbrook unutuluyor tabi hocam ama arada bir okuyunca aslında unutmadığını anlıyorsun .kelimeleri daha kolay ezberliyorsun .hiçbir şey bilemeyene göre her zaman öndeyiz.hadi baştan öğrensin ya ...
-
adam vergi müfettişi ,muhteşem bir vergi bilgisi var ama türkiye ile sınırlı .dünyada ne olmuş ne bitmiş,ülkemize ne faydalı olur araştıramıyorlar .sen kabuğunda yaşa dünyada ne oluyor bilme?Bu mu yani müfettişlik ya da uzmanlık .Ama havalara baksan 1500 .Devletin temsil edildiği her yerde ingilizce olmalı .bizde olduğu için değil ,zorunluluktan değil artık bu gerekli olduğu için
-
YDS puanı olup henüz işe girmeyen kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler mezunları başvuranların yarısından çoğunu oluşturuyordur bence.
-
cuma günü akşamı sınava katılmaya hak kazananların listesi yayınlanıcak mı acaba
-
Basvuru sayısı kaça geldi acaba bugün başvuran varmı ?
-
@chia87 260'ı geçti. cuma 17 itibarıyla 320'de kapatır, taban puan da 82-83 civarı olur diye tahmin ediyorum. Çünkü sırf rakamı görmek için son gün başvuruya gidecekler olabilir. Var mı artıran
-
@musgrave06 başvurulan dosyalardaki kpss sonuç belgelerini ve e-devlet mezuniyet formlarını tek tek teyit edip sıralama yapacaklar. bence haftaya cuma gibi açıklarlar. ekimin ilk haftası da 60 TL yatırmamızı isterler. para yatıran kişi sayısına göre kitapçık basarlar. zaten ilanda 15 ekimde sınav giriş belgeleri çıkacak diyor.
-
@islimbot son güne bırakmamıştır umarım kimse
-
sayfada uluslararası ilişkiler mezunu olmayan 3 kişiden biriyim ve bu beni ürkütüyor
-
Sıra bize gelir mi bilmiyorum ama yalnız değilsiniz, işletme mezunuyum ben de @yağmur1223
-
ben de değilim uluslararası mezunu. sınava girsem en azından iktisat-maliye fullemeye uluslararası soruları ile de genel kültürümü test etmeye girecektim ama muhtemelen sıra bana gelmez bence uluslararası ilişkiler mezunu olmayanlar çok dert edinmesin konular zevkli kpss de kim milyoner olmak ister soruları gibi çözülüyordu zevkli zevkli
-
78e düşmesini beklesem çok mu iyimser olurum acabağ.