2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@sinek Ben aradım 15 ekime kadar açıklanacak denildi Ayın 15'inde üniversite sınava giriş belgelerini açıklayacak,sınava giriş belgelerinin açıklanmasından önce sınav ücretlerinin yatırılması süreci de var daha önce açıklanmak zorunda değil mi? desem, bize verilen bilgi bu denildi. Tamam iyi günler dedim kapattım. Demek ki telefonla irtibata geçtiğim hanımefendiye üstünkörü bir bilgi verilmiş onun da suçu yok.
-
@bayke ya boyle seymi olur alti ustu kacla kapattigini aciklayacaklar. Ona gore ders calisacaz ona gore bilet alacaz kalacak yer ayarlayacaz vs
-
Saçma ben de aradım aynı şeyi söylediler en geç 15 ekime kadar belli olacak dediler. Daha erken açıklanamaz mi dedim netice de il dışından geliyoruz bilet, kalacak yeri önceden ayarlamak istiyoruz hepsini geçtim daha motive ders çalışmak istiyorum şuan ihtimal üzerine ders çalışıyoruz dedim ama maalesef komisyon ne zaman açıklar bilemedigimizden bu şekilde bilgi verebiliyoruz dedi
-
@gölkentli Ben de aynı cevabı aldım ancak bu hafta cuma gününe kadar açıklanacağını tahmin ediyorum.
-
@gölkentli listeye girenler sınav için para da yatıracağı için 15 ekimden EN AZ 1 HAFTA ÖNCE açıklanacağını düşünüyorum hocam. Tahminim de bu hafta cuma günü açıklanabilir
-
@audit inşallah geç olmadan açıklarlar yoksa hemen hemen çalışmadan girecem zaten 81 küsürle başvurdum kritik diye düşünüyorum ama belki yanından bile geçmiyordur:)
-
@gölkentli Benim 80,5
-
Arkadaslar muhafaza memurlugunu kazandim. Onumde duy var. Sizce napmaliyim ?
-
@sinek, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Arkadaslar muhafaza memurlugunu kazandim. Onumde duy var. Sizce napmaliyim ?
Memurluğa başlayın, daha iyi bir yeri kazanırsanız istifa edip geçersiniz.
-
@rmazandavulcusu hocam istifadan sonra belli bir sure yasakli olunuyor degil mi ? Sorun olmasin sonra ? Yaniliyor olabilirim tabi bir adam gibi okumadim su 657yi @sinek Aslinda Girip kurumdan muvafakiyet isteyip gecis yaparsiniz belki verirlerse izin tabi.
-
@foucault
yasaklılık süresi 6 aydır hocam çekilmeden itibaren. -
@foucault hocam mesela guyu kazandik. Gecis hakki vermeme gibi bir durum olabilir mi
-
Sizin bahsettiğiniz durum sözleşmeli kadrolarda geçerlidir. Şöyle anlatayım; Sözleşmeli personel ÜNVANI AYNI OLAN başka bir SÖZLEŞMELİ pozisyona geçmek isterse istifadan sonra bir yıl beklemek zorundadır. Mesela sözleşmeli olarak çalışan bir hemşire başka bir hastanenin sözleşmeli pozisyonuna geçmek isterse bir yıl beklemek zorundadır. Kadrolu pozisyonlarda istifa işleri tamamen kurumunuzla alakalıdır. Kurum izin verirse gidersiniz izin vermezse de biraz uzatır işlerinizi o kadar. Yine geçersiniz.
-
@sinek hocam muvakiyet verme kurumun tercihinde diye biliyorum bu yollardan gecmis forumdaslar vardir aydinlatirlar. Ama gecersiniz yani bir sekilde. Memurluga girin bence de eldeki kus daha onemlidir en nihayetinde..
-
@foucault hocam yazdiklariniz bana ne kadar samimi geldi anlatamam. Allah razi olsun
-
dguy için muvufakat verilir. gıcıklık yapsalar bile mahkemeye verip kazanırsınız. Muvafakat genel olarak aynı seviye kadrolarda olur. Örneğin guydan sgk denetmenliğe geçişte kurum takdir yetkisini kullanabilir. Ancak guydan ya da muhafaza memurluğundan dguya geçerken muvafakatta sir sorun olmaz. Yasal olarak dguy 3600 e tabi merkez uzmanlıktır. Buraya geçişte kimse size sorun çıkarmaz.
-
Kvkk listesi neden aciklanmiyor arkadas ya. Bu kadar insan bekliyor ona gore isimiz var gucumuz var.
-
@sinek yarin kurumu arayalim arkadaslar
-
@sinek altu ustu 200 300 kisi ya. Bu kadar uzatacak ne var
-
Benim sigortam yok
Bisurude gss borcum var. Hastaneye giris yapamiyorum. Yanindan gecsem.para istiyorlar. Saglik raporunj alirken sikinti yasarmiyim