ÇSGB AB Uzman Yardımcılığı 15 kişilik alım ilanı
-
ben umutluyum kpss öncesi acıklanacagına.
-
@itrustme çsgb uzman yardımcılığı sayı olarak bizden fazla olmasına rağmen 3 ayda açıklandı. Bizim bu sayıyla çoktan açıklanmış olmamız gerekirdi. Kpss öncesi açıklanır da olumsuz olursa biz sınav öncesi kendimize nasıl geliriz orası sorun. 3 ay bekleyip umut ettikten sonra kazanacağımızın garantisi de yok sonuçta.
-
@margaretthatcher oyle dusunmeyelim sınava robot gibi girmek en mantıklısı. hayırlısı olsun.
-
İnsanda heves bırakmadılar. God damn it!
-
@Godfather ben bu hafta aradım dayanamadım, siteyi takip edin dediler önceki aramamda yakın zaman demişlerdi. Sayı da çok değil neden bekletiliyoruz anlamıyorum
-
@paretowilfredo hocam bir duyumunuz var mı, açıklanmamasının nedeni ne olabilir, 15 kişilik bir alım mülakatlar biteli 3 ay oldu
-
@margaretthatcher dostum bi haber gelmedi malesef.
-
catladımm valla. toplanıp yagmus duası gibi sonuc acıklanma duasına mı cıksak?
-
Evet dostlar, SGK denetmen yardımcılığının açıklanmasıyla birlikte ÇSGB bünyesinde tek açıklanmayan mülakat AB Uzm. Yrd. kaldı. Bu hafta da açıklamayacaklarsa artık daha açıklamasınlar . . .
-
4 AY OLDU BE AYIPTIR!!!
-
Buradan hem bu mülakat sonucunu bekleyip hem denetmenliği kazanan dost var mıdor?
-
Asil listede kazanan kişileri telefonla arayıp geliş durumuna göre listeyi netleştirme süreci başlamış. Dolayısıyla bu Cuma gününe kadar açıklanacağı kanaatindeyim. Bekleyen arkadaşlara böylece duyurmuş olayım.
-
@patronaj siz de asil listede misiniz?
-
@margaretthatcher Evet ama başka bir kurumda çalışmaya başladığımı ve gelemeyeceğimi belirttim, listeden çıkartılacağım. Böyle böyle liste Cuma'ya kadar netlik kazanır diye düşünüyorum.
-
Acaba asil listedeki herkesi mi arıyorlar yoksa başka yerlerde çalışmaya başladığını bildikleri kişileri mi? Herkesi arıyorlarsa eğer bittik demektir. Arayan soran yok...
-
@ErTuGS Hocam listeyi görmeden moralini bozma. Tanıdığım birini daha dün aramışlar ve o da feragat etmiş telefonda sözlü olarak. Büyük ihtimalle asillerden başka bir kurumu kazandığını tespit ettiklerini arıyorlar. Feragatlere göre hiç yoktan asil ya da yedek listeye alınabilirsin. Yedek olursan da aday meslek memurluğu vs. açıklandığında oraya gidenler olup sıra gelebilir... Aynısını ÇSGB uzman yrd. mülakatı açıklanmadan 2 gün önce işe giren tanıdığım iki arkadaşı arayarak yapmışlardı. ÇSGB'yi kazanan ve başka bir yere henüz girmemiş bir arkadaşım ise liste açıklanınca kazandığını öğrenmişti...
-
Hocam moral bozmak gibi olmasın, bir yerde çalışmayıp aranan benim bildiğim iki kişi var. Ama feragatlere göre sizi yedeğe ve yedekten asile kaydırabilirler @odtüsbky 'nin dediği gibi. Bu akşam üzeri açıklanacaktır muhtemelen.
-
Gözünüz aydın, liste açıklandı
-
@nidstang link atar mısın bulamadım
-
@MutadisMutandis ikg.gov sitesinde hocam