24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Milyon kişinin girdiği KPSS böyle meşakkatli değil.
-
@Ugr Kardeşim şimdi şu açıdan bakıyorum ben. Eğer hazırlığı bu gece için yapmasalar, sabaha bırakacak olsalar, linkleri açmak zorunda değillerdi. Çünkü aktif etmeden arka planda da yapılabilir bu iş. Ama özellikle açıktan yapılabiliyor bu işlem. Bunu yaptıklarına göre açıklayacaklardır.
-
@paretowilfredo inşallah reyiz.
-
@Ugr Dünden sonra bir de bunu yaparlarsa hakikaten anlayacağım ki ÖSYM bürokrasinin en enteresan kurumu. Plansız hareket ediliyor demektir.
-
@paretowilfredo belki bir sebebi vardır uzamasının bilemiyorum. Ancak buna bir çözüm getirilirse iyi olur. Zira benim sınavım kötü geçmesine rağmen ümitlendim beklemedeyim. 10 gün önce ders çalışmaya başladım Mayıs- aralık sınavları için. KHK dan beri çalışamıyorum.
-
@Ugr Kardeşim açıklanmanın KHK ile alakalı olduğunu öngördü insanlar o bürokratik bir problemdi. Dün son kez bürokrasi sapması yaşadık ama artık bugün bu hazırlık son aşama İMZA dahil sürecin bittiğini gösteriyor. Neyi bekliyoruz büyük ihtimalle teknik ekibin elinin yavaşlığını. Ama bu aşamada dükkanı kapatıp sabah yapalım diyemezler. Gerçekten absürd olur. Keyfiyet de bir noktaya kadar.
-
@paretowilfredo yok KHK ile baraj kalkınca ben acaba 6000 e girermiyim diye ümitlendim. Ben genel olarak sınavların açıklanma tarihi belli olsa ona göre plan program yapsak. 1 haftadır telefon elimde sonuç bekliyorum :))
-
Ercan Yeşersin isimli blogger bu hafta açıklanmaz sınav, linklerin sonuç linki olduğu bile muamma demiş. Bu nasıl bir bilgi kirliliği neler dönüyor ?
-
@mr.aday Linkler sonuçların linki kardeşim. Çünkü Sayısal veriler, kılavuz, sınav soru ve cevapları içerikli alt başlıklar var. Tecrübe ile sabittir ki o linkler sonuç için hazırlandı.
ek olarak sunduğumuz bilgi var ve 2 gündür ki gelişmeler özellikle bugün bu hareketlilik bunları doğrular nitelikte.
Söyleyen arkadaşı tanımam ama bir dayanağı olmadan yazdığı muhakkak. -
@Ugr Keşke o kadar şeffaf olunsa kardeşim biz de gerçekten bilgi paylaşımına altyapısal çalışmalara yönelsek tamamen.
-
@paretowilfredo açıkçası bende tanımıyorum nereden bilgi gelirse takip ediyorum tutarlı mı değil mi diye. Sürecin bu şekilde yürümesi spekülasyonlara sebebiyet verdi. Olağan dışı bir sınav süreci oldu biraz.
-
@paretowilfredo kardeşim sözünü ettiğin alt başlıklar kaymakamlık bölümünde de var. Linklerden biri kaymakamlığa ait olabilir mi?
-
@mr.aday Kardeşim biz düne kadar sessizdik. Dün ilk kez gerçekten net bir bilgi geldi yayımladık. Gerçi yayımladık da 1 gün içinde neler neler oldu. Bugün gündüz imza aşamasında olduğunu belirttik ve bürokrasi aşılırsa eğer yayımlanma aşamasına gelecek dedik. Akşam linkler açıldı. Yani olabildiğince dayanaklı konuştuk. En net bilgi akışını sağlamaya çalıştık. Ben bu seyirde artık sırada açıklamanın olduğunu görüyorum. Diğer o arkadaş mesela neye dayandırıyor yorumunu bu önemli bence.
-
@yemre6606 Kaymakamlık için de hazırda varsa böyle bir şey(bakmadım linke) yakındır denebilir ama bilgiye dayanmıyor bu yorumum.
-
@paretowilfredo onun bir dayanağı yok. öylece yazıyor ihtimaller üzerinden. ve olağandışı gelişen her aşama prim sağlamasına sebebiyet veriyor.
-
@paretowilfredo diğer arkadaş basit matematik hesabına dayandırıyordu bir yazısında. Son beş sınavın ortalamalarını almıştı.
-
@Ugr Her durum kendine özgüdür LEON desin birisi kendisine
-
@mr.aday Prim vermemek lazım kardeşim. Bloggerların huyudur sansasyon yaratmak. Bırakın orda devam etsin kendisi.
-
@paretowilfredo yalnız bugün de açıklanmayacak gibi. Bu OHAL her konuda OHAL
-