24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@mr.aday Kardeşim bu durum OHAL ile açıklanamaz bence. Düzensiz ve belirsiz çalışmasından kurumun. Dün açıklanabilecek sonucu bugün gün sonunda da boş geçmelerini ve o kadar adayı bekletmelerini anlamak mümkün değil. Hakikaten çok can sıkıcı.
-
yeni bir teyit alınabilir mi?
-
Yatin uyun ya aciklansada aciklanmsada hertrlu stres devam edecek
-
@mr.aday gece gece
-
gece gece eziyet çektirmeyi biliyorlar. GUY sonuçları ne güzel ışıklarla kordineli giderdi.
-
bizim link işini çözdüğümüzü düşünüyorlar mı sanmam? Bir de bu gece de acaba o sınav sonuçlarının değiştiği gecelerden biri mi diye de düşünmedim değil..Yavaş çalışsınlar tembelliklerinden bizi strese soksunlar güler geçerim ama umarım hakkımızı yiyenler yoktur şu an o sistemin başında değildi.Gerçi o zaman da en fazla ağlarım.
-
@mr.aday Bugün açıklanacak demedilerki biz kendi kendimize 1 haftadır hop oturup hop kalkıyoruz. keşke baştan kesin bir açıklanma tarihi konsa bütün sınavlar için böyle şeyler olmaz. Sonra süreç uzakdıkça dedikodu yapan mı dersin üfüren mi dersin. Bunlarında önüne geçilir
-
@mr.aday Bu saatte zor kardeşim
-
Çok sistemli çalışıyor kurumlarımız sağolsunlar.
-
Ben bu kadar umursamaz, bu kadar ciddiyetsiz bir kurum görmedim. ÖSYM bu hakimlik sınavını eline gözüne bulaştırmıştır çok net.
-
linkler dolmuş mu ?
-
O linkler bizim boşta bekliyor. Akşam açıklanması çok hoş olmazdı. Yine bi dolu laf söz olurdu diye sabaha bıraktıklarını düşünüyorum ben
-
@Ugr hiçbir şey düşünemiyoruz artık. Rezillik diz boyu.
-
Ben çok çalışamamıştım. Kontenjanlar artınca ümidim oldu. İnşallah emek veren herkesin stresi sonuç açıklanınca sevince dönüşür. Rahat olun.
-
aynen işe güce aklımı veremez oldum açıklansa olmadıysa da olmadığını bilsek çalışmaya devam etsek.
-
Merhaba Pareto Hayırlı Sabahlar, sence bugun gelir mi artık sonuçlar? Ösym bizle dalga mı geçiyor?
-
@Ugr hocam kontenjan artisi oldu derken ? Ben o konudan biraz uzak kaldim da adli - idari hangisinde artti kontenjan ve kac kisi artti ?
-
@magduriibfli pardon Allah söyletti belki artmıştır Ancak 70 barajının kaldırılmasını kastettim.
-
@Ugr hocam o 70 baraji adlide var diye biliyorum. Idariye 80 barajida koysan degisen bisey olmaz cunku 85 le falan kapatiyomus:)
-
@magduriibfli ben adli ve idari yargıya girdim. Ama hedefim adli yargıydı. O yüzden hep adli yargı sınavına güdümlü olarak konuşuyorum:)