24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
Kardeşim bugün artık gelinen şu aşama tüm değerlendirme hatta bürokratik aşamaların bittiğini gösteriyor. Artık teknik beklemedeyiz.
-
Bu iş yarına kaldı yine sanırım
-
pareto bugün kesin açıklanacak mı
-
Sıkmaya başladı artık ama, heyecan yerini sinire bırakıyor bende
-
@satrab sakin olun hocam açıklanması durumunu düşünelim şimdi; kazanamadiniz kısmı zaten kötü onu geçiyorum. Kazandiniz yazısını gördük e ? mülakata çalışması var bunun stresi bitmiyor yani.Mulakat ne zaman Nerede olacak kazanacak miyim vs vs vs. . .Mülakat sonucu beklerken önemli ama su an bence sadece bi ara geçiş sonucu bu o yüzden takmayin. Stres i bitirecek bir sonuç gelmeyecek sonuç ne olursa olsun strese devam.
-
pareto hocam son dakikalar diyebilir miyiz?
-
@kulfet diyemezmişiz sanırım
-
@kulfet Bence evet kardeşim. Şu aşamadan dönüş olmaz sanmıyorum
-
Okul çıkışı kızları bu kadar bekleseydim şimdiye 5 çocuğum vardı:)
-
Her aşamasıyla güzel bir sınav oldu gerçekten bizim için, sonu hayır olsun...
-
yarına ümitli uyanacağız ama sanırım akşama kadar uyumak en isabetli olan olacak sanırım
-
@satrab inşallah sinir de yerini mutluluğa bırakır kardeşim
-
Güzel haberlerinizle sevindirin bizi arkadaşlar
-
Güzel günler göreceğiz çocuklar.
-
@SEO o değil de bizim arkadaş vardı onu aradım dedim linkler açılmış geliyor eli kulağında, arkadaş da dışardaymış eve geçmiş benim yüzümden, ona da ayıp oldu şimdi ne güzel kafası rahattı haberi yoktu, biz sıkıntıya soktuk şimdi durduk yere adamı
-
Ben girmedim ama, Ales'in saat 24:00 de açıkladığını hatırlatırım. Bence eli kulağında bu gece açıklanacak. İnşallah hakeden herkes emeğinin karşılığını alır.
-
@Galata Hocam muhtemelen tamamen hazırlandı yayına konmayı bekliyor.
-
@satrab yok yok öyle düşünme,o arkadaş zaten sıkıntıdan kafayı yemek üzereyken dışarı çıkmıştır hava almak için,senin telefonun da tam zamanında gelmiştir ona ve moral olmuştur
-
Az daha sabır dostlar. Değişik şekilde uzun sürdü ama gelecek o sonuç
-
@paretowilfredo sana inanıyoruz Pareto reyiz de bence yarına sabaha bıraktılar o işi