Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Eve Postalar gelmeye başlamış arkadaşlar
-
@aleks10 haber kağıdı yada tebligat adı herneyse
-
@aleks10 hocam bunun ulaşıp ulaşmaması bir tehlike arz etmez değil mi? sonuç olarak kurumun istediği bir şey değil mülakata giderken ?
-
@ceks74 yok hocam önemli birşey degil.Sadece sınav için tebrik ediyor ve mülakat tarihini saatini yerini bildirmişler
-
mülakat için yanımızda evrak falan bulundurmamız gerekiyor mu? Ben göremedim ama belki gözden kaçırmışımdır.
-
@jackov hayır gerekmiyor
-
@evandro teşekkürler dostum
-
Kurumdan mail gelmiş arkadaşlar güvenlik soruşturması formu güncellenecekmiş. Ayrıca mülakata giderken adli sicil kaydı ve YÖK mezun belgesi götürülecek. Gvs bir de mail ortamında kuruma gönderilecek anladığım kadarıyla. Yeni formata uygun formu göndereceklermiş
-
@fg94 Hocam güncelenen gvsyi maile eklediklerini yazmışlar ama bende ek bulunmamakta, acaba size geldi mi?
-
@fg94 Mailde Ekte gönderilen form denilmiş ama mailde ek göremiyorum. Sizde de durum aynı mı?
-
@officialsecret @yesilcay evet göndermemişler ekte yok dediğiniz gibi. Yarın 13:30 a kadar gönderirler
-
@fg94 mail ile göndermemiz gereken dosya nedir? mailde ek olarak gelmedi. En başta gönderdiğimiz Güvenlik Soruşturması formunu kastediyorlarsa onu da önceden göndermiştik neden tekrar aynı şekilde doldurup gönderelim ki?
-
@uzmanavukat gvs yönetmeliğinde değişiklik olmuş ona göre güncelleyip tekrar göndericeklermiş formu yeniden dolduracağız yani
-
@fg94 anladım çok teşekkürler.
-
Benim mail de ekte boş gelmiş. Bulan var mı eki
-
Bana da sanki yarın 13:30'a kadar onlara göndermemizi istemişler gibi geldi mailde.
-
@jackov Güvenlik soruşturma belgesini doldurup geri göndermemiz gerekiyor. Diğer belgeleri de (yine güvenlik soruşturması,adli sicil kaydı,mezun belgesi) mülakatta teslim edeceğiz. Ben böyle anladım ama ek bana da gelmemiş.
-
Bence maile ekte belge yok diye cevap atalım ya da kurumu arayalım
-
@frustration Ben ekli belge yok diye cevap attım. Bir de ilk başvurudaki gibi taratıp imzalayıp tekrar mı göndereceğiz yoksa excelden doldurup direkt mi göndereceğiz diye sordum ama daha cevap gelmedi.
-
Ekli dosya geldi şimdi.