Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Eki gönderdiler şimdi mailden geldi:) çok hızlı kurum helal olsun
-
İlk mailde not kısmında fotoğraf yapıştırılmayacaktır diye belirtmişler bu maille göndereceğimiz gvs için değil mi arkadaşlar? Üstte yanımızda getireceğimiz gvs için de güncel fotoğraflı diyor çünkü.
-
@fg94 benim anladığım, elden götüreceğimiz gvs ye fotoğraf yapıştırmayacağız, fotoğrafı ayrıca götüreceğiz, ama mail olarak atacağımız forma fotoğraf kısmına fotoğrafı yükleyeceğiz. Ben böyle anladım. Ancak mail ortamında excel formatında istedikleri için imza kısmını ne yapacağız bilemedim. Fikri olan var mı? imza kısmı boş mu kalacak?
-
arkadaşlar 2den fazla kardeş olması durumunu nasıl çözebiliriz ?
-
@ceks74 ek bir yer koymamışlar ben de açamadım
-
@ceks74 düzenlemeyi etkinleştir seçeneği çıkıyor. ona tıklarsanız satır sütun ekleme çıkarma işlemi yapılabiliyor.
-
bence gvs elden götürülmeyecek sadece maille gönderilecek ve fotoğrafta eklenmeyecek ama yanımızda fotoğraf götürücez onlar orada imzalatıp fotoğrafı yapıştıracaklar.
(BİLGİ DEĞİLDİR) -
@friedman94 pardon elden de götürülecekmiş yeni maile dikkat etmemişim.
-
@sdf hocam sütun ekledim de böyle bi bölüm ikiye bölünmüş şekilde kısımlar çıktı biraz daha kurcalayıp halledeceğim inşallah :))
-
bu güvenlik soruşturması zımbırtıları sayesinde insan basic level excel öğreniyor
ek olarak sizce bu yeni güvenlik araştırması mevzusu sonuçların açıklanmasını ne yönde etkiler?
-
@ceks74 hocam süreye dair yapılan değişiklik arşiv araştırması 30 gün, güvenlik soruşturması 60 gün iken süreleri “iş günü” olarak değiştirmişler. Süre açısından çokk etkisi olacağını düşünmüyorum. Yine yaklaşık 2 ay sonra açıklanır gibi geliyor bana.
-
gelen mail o kadar net değil ki hepimizin kafasında bir sürü soru işareti oluştu. birincisi mailin sonunda fotoğraf yapıştırılmayacak denmiş ama bu elden götüreceğimiz belge için mi yoksa mail atacağımız belge için mi geçerli? ikincisi de maili excel ortamında gönderin demiş ama imza atabilmek için çıkartıp tekrar taratmak gerekmiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@uzmanavukat bende bu konular ile ilgili mail attım cevap gelmedi bi kaç kişi daha atarsa belki cevap gelir ya da aramak lazım
-
Ben de mail attım ona göre çıktı tarama işlerini halledicem cevap gelirse
-
Arkadaşlar şu şekilde olacak bence. Öncelikle güvenlik sor formu bilgisayar ortamında doldurulacak ve çıktısı alınacak. Formun çıktısı, 1 adet vesikalık fotoğraf ve edevlet üzerinden alınacak diğer belgeler mülakat günü kuruma götürülecek. Forma fotoğraf yapıştırılmayacak. Daha sonra yine aynı form maille fotoğrafsız gönderilecek. Yani fotosuz olacak ikisi de. Yazılandan anlaşılan o.
-
En altta not olarak belgeye fotoğraf yapıştırılmayacak yazılmış. Bence fotoğrafla işimiz yok hiç. Mülakat günü yanımızda götüreceğiz sadece.
-
arkadaşlar bir sorum daha olacak. saçma olabilir ama formda "Aileye Dair Bilgiler" kısmında "Velisinin (Ask.Öğ.İçin)" yazan bir yer var. ne demek olduğunu ben anlayamadım. bilen var mı acaba?
-
@frustration Hocam peki mail atacağımız belgeye imza atıp taratmamız gerekiyor mu?
-
@zse muhakkak imzalı olması gerekir
-
@frustration ben aradım imzaya gerek yok dedi orada imza alacaklarmış