Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@Legolas ve @officialsecret her başlıkta atışmayı sürdürmemenizi rica ediyorum. Özelden küfür ve hakaret içermeden tartışabilirsiniz isterseniz, her başlıkta sizin tartışmalarınızı görmek istemeyebilir insanlar. İkinize özel yazdım ama herkes için geçerli bu durum, birinden rahatsız oluyorsanız ya özelden sürdürün tartışmayı ya da o kişiyi görmezden gelin rica ederim.
-
@agor ben tartisma taraftari degilim. Ama malum şahsin yazdigi seye de cevap vermek durumunda kaldim. Ortada bi sey yokken gelip kendisi laf ediyor. Kusura bakmayin.
-
Mülakata giren arkadaşlar, tam verilen saatte mi giriliyor yoksa bekleniyor mu? Mülakat nasıl geçiyor bilgilendirebilir misiniz?
-
Mülakattan çıkan yok mu arkadaşlar
-
@fg94 muhtemelen en fazla 3-4 kişi mülakata girebildi hocam. Uzun sürüyordu hatırladığım kadarıyla o yüzden verilen saatte sıra gelmez pek.
-
@zse 15.30 kardeş
-
Arkadaşlar genel uzman yardımcılığının mülakatları bitmiştir sanırım, değerlendirme yapalım isterseniz komisyonun genel tavrı üzerine? Ben öğlen girdim mülakata, açıkçası çok zorlamadılar ve cana yakınlardı.
-
@officialsecret (ben yarin hukuktan girecegim) hocam tam olarak soylenen saatte mi mulakata alindiniz yoksa gecikme var miydi? Bir de ne kadar surdu?
-
@kuheylan ben söylenen saatten 20 dk önce alındım, 20 dk kadar da sürdü mülakatım hocam.
-
@officialsecret mülakatlar henüz bitmemiş olabilir benden sonra 30 dan fazla kişi vardı ve ben 4 te çıktım 2 de çağrılmıştım. Genel olarak samimi bir ortam vardı herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaslar tabi kimseye haksizlik olmasin ayrintili bisey sormuyorum ama acaba alana sorulari cok ayrintili miydi sadece o konuda bilgi verebilir misiniz? Giren herkese gecmis olsun. Umarim emeginin karsiligini alir herkes.
-
Ne sorduklarını söyleyemem fakat şunu söyleyebilirim bana hukuk sorulmadı. Size ağırlıklı hukuk gelecektir ve gelirse belki biraz iktisat, derin bilgi sormuyorlar ama belli başlı şeyleri bilmeniz yararınıza olacaktır. @uzmanavukat
-
Mülakatlar ne zaman açıklanır geçen sene nasıl üşledi süreç bilgisi olan var mı ?
-
@pmprofx Ben geçen sene açılan başlığı incelemiştim. İletilere göre 2 ay sonra açıklanmış sanırım. Yanlışım varsa bilen düzeltsin arkadaşlar
-
Genel grup mülakatlar 22-23 ekim sonuçlar 20 aralık
-
@friedman94 hocam peki bu sonuçlar güvenlik soruşturması yapılıp mı açıklanmış yoksa bu tarihten sonra mı yapmışlar soruşturmayı bir bilginiz var mı?
-
hocam 4 ocakta göreve başlamışlar soruşturma yapılmış demekki internetten buldum bilgileri bende https://www.rekabet.gov.tr/tr/Haber/15-donem-rekabet-uzman-yardimcilari-4-oc-4d15473520f2e71180e30050568d4f05?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
Genelde ocak ayında işe başlanıyor istisnası 14. dönem sanıyorum.
-
Ocakta nasi baslaniyor daha sinav aciklamacak sorusturma yapilacak da oooo . Ocak imkansız. 20 kisi alan kurumlar biliyorum 4 ay sorusturma sürüyor zaten.
-
@legolas kurum süreci gayet iyi götürüyor. Geçen sene de iki ay sonra açıklamış. Ocak sonu başlanması gayet olası. İmkansız falan değil