Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Arkadaşlar yds si olmayıp kurumun ingilizce sınavını geçenlerin mülakatta şansı nedir sizce yani geçmiş dönemlerden tecrübesi olanlar paylaşabilirmi
-
Arkadaşlar çevremden Rekabet'in mülakatına girip de Merkez Bankası'nı kazananlar oldu. Onlarla konuşacağım kurumu arayıp feragat etmeleri için, çevrenizde böyle arkadaşlar varsa ya da burayı takip ediyorlarsa kazananlar feragat edebilirse sonuç bekleyenlerin şansı da artmış olur.
-
Hem rekabet hem de merkez bankasını kazanıp rekabet seçen olmaz değil mi?
-
@öğrenci olmaz hocam merkez bankası uzman maaşı rekabet kurumu uzman maaşının 2 katı. Üstelik merkez bankası çalışma şartları da kötü bir kurum değil.
-
@evandro TCMB kötü değil ne demek. kamuda en iyi maaş alınabilecek nitelikli en üst tepe noktadır
-
@islimbot maaşı söyledim zaten hocam ikinci cümle onunla ilgili değildi
-
@officialsecret aynen hocam sayı azda değil 4-5 kişi var öyle, bu kişilerin listede olması demek üstüne üstlük tabiki rekabeti seçmemeleri durumunda kurum yedeklerini çağırmak zorunda değil her şey kendi insiyatifinde, yazık günah herkes o kadar hayal kuruyor bekliyor. Listeler açıklanmadan önce feragat etmeleri şart gözüküyor.
-
Bu duruma sessiz kalamadım. Rekabet kurumunu aradım (no: 0312 291 44 44)
Verdikleri bilgiler doğrultusunda feragat etmek isteyen arkadaşların bir a4 kağıdına feragat dilekçesini yazıp bunu imzaladıktan sonra (sinavbasvuru@rekabet.gov.tr) adresine maille yollamaları gerekiyormuş.
Bu işi ne kadar hızlı yerine getirirlerse o kadar hayırlı olacaktır. Maille gönderilen yazının sonrasında rekabet kurumuna elden veya postayla ulaşması gerekiyormuş. Ancak sürecin başlatılabilmesi için ilk önce mail atmanız şart arkadaşlar. Kazanan arkadaşları tebrik eder yeni iş hayatında başarılar dilerim. -
@officialsecret Hocam arkadaşlarım var demişsiniz. İletişime geçtiniz mi? Feragat edecekler mi?
-
Konuştum hocam, feragat edeceklerini söylediler. @zse
-
bu feragat olayları sebebiyle bu hafta açıklanması zor gibi gözüküyor.
-
Hocam peki sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir şeyler söylediler mi? @edge
-
Feragat prosedürü böyle önce mail sonra posta yoluyla yapılmak gibi ise ki öyle olması gerek artniyetlere mahal vermemek için umarım merkez bankasını kazanan arkadaşlar amann banane demeyip bu işi yaparlar bende bu cuma açıklanır diye düşünürken şimdi bu hafta hatta haftaya açıklanmasının imkansız olduğunu düşünüyorum
-
Ayrıca merkezi kazanıp rekabette listede olan kaç kişi var acaba bilgisi olan var mı ?
-
Rekabet kurumunda mülakata girenler ile mgk da mülakata kalan adayların 25'i aynı REKABET açıklasa hemen herkesin önü biraz daha açılacak.
-
@mrtt hocam keşke açıklanmış olsaydı rekabet kurumu sonuçları belki o 25 kişi sayesinde mgk da sıra bana da gelirdi. Uzayan süreçler yüzünden herkes kaybediyor
-
@gençişsiz öyle valla hocam. Kurumlar çeşitli sebepler dolayısı ile erken açıklayamıyor sonuçları bu nedenle alınan kişi sayısı kadar da yedek ayrılması bence bir çözüm. TCMB açıklanmış, girenlerden rekabette mülakata kalanlar var. Rekabet açıklanacak, o sırada mgk devam ediyor olacak. süreç ağır işliyor.
-
@mrtt çok büyük bir kısır döngü bu hocam malesef ki
Herkes birbirinin sonuçlarından dolaylı olarak etkileniyor -
Arkadaşlar herhangi bi bilgisi olan var mı? Bu aralar açıklanır gibi hissediyorum önümdeki şeylere odaklanamıyorum..
-
Haftaya cuma açıklanıcak içime doğuyor