Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@fg94 kurumun elinde olan bi sey degil mite emniyete yaptiriyorlar.
-
@legolas hocam geçen sene yapılmıyor muydu soruşturma bu yıl mı geldi ? Önceki yılları dikkate alarak yorum yaptık zaten
-
@legolas hocam güvenlik soruşturması 60 iş günü içinde sonuçlanır. Mevzuat böyle. O 4 ay dedikleriniz ya ohal zamanıdır ya da kurumla alakalıdır. Rekabet Kurumu süreci çok iyi yönetiyor bence de en geç 2 aya sonuçlanır.
-
benim kafamda şöyle bir durum var siz de yorumlayın arkadaşlar.
kurum diğer kurumlardan farklı olarak bizden ilk önce yazılı sınava girmeden güvenlik soruşturması için belgeyi istemişti. önceki yıllarda da rekabet kurumu mülakattan sonra güvenlik soruşturması bitince sonuçları açıklar ve 2 hafta sonra da iş başı yaptırırdı. bu hesaba göre bizim sonuçlar 15 ocak civarı sonuçlanıp 1 şubat'a doğru da iş başı olması gerekiyordu.
şu an yeni güvenlik soruşturmaları istendi böyle olunca kurumun sınavı açıklama durumu nasıl değişir ? yine güvenlik soruşturması beklerlerse bu sefer durum 2 aydan daha fazla olabilir gibi geliyor bana.
-
@ceks74 hocam geçen sene de mülakata gelirken verilmiş güvenlik soruşturması.Biz de mülakat günü vermiş gibi sayılırsak Yine aynısı oldu yani hesapta bir değişiklik yok geçen seneyle.
-
@zse ben yanlış biliyormuşum o zaman haklısınız hocam. 2 ay sonra açıklanacaktır yine. hayırlısı olur inşallah hepimiz için. çalışmaya devam. :))
-
Valla kurum kaliteli kurumlardan biri... Bazen de böyle bir kurum neden kolay bir alan ve ingilizce sınavı yaptı diye de düşünmüyor değilim. İnşallah hem kendine hem de kuruma hayır getirecek kişiler girer... Ben uzun kopmaların ardından son bir deparla mülakata kadar gelebildim. Mülakatım da bana göre iyi geçti. Çoğunluk hep torpil lazım dese de eğer girmek nasip olursa ki hep hayırlısı ise olsun derim, (daha önce de araş. gör. mülakatında ikinci olarak kaybettim) tepeden tırnağa vicdanım rahat olacak. İnşallah herkes için en hayırlısı olur...
-
@mrtt kazanırsanız buradan yazın. merak ettim vallahi
-
@islimbot tamam kardeş... gerçekten hayırlısı ise olsun... iş değiştirmek il değiştirmek çok zordur...
-
Arkadaşlar varmı bi duyumu olan ?
-
@pmprofx okadar uzun zamandır sessiz ki grup ! yeni yorum yapıldığını görünce açıklandı sandım kısa çaplı kalp krizi
-
Haftaya bekliyorum açıklanmasını, sadece hissiyat.
-
@sdf ahaha hocam kusura bakmayınız o zaman
-
Buralar kızışmış :)) ben dün aradım güvenlik sorusturmasi yapılıyor şu an denildi. Tahminim 14 Ocak 21 Ocak arası olan hafta. Geçen yıl 57 günde açıklanmış bu tarihlere denk geliyor ama kişi sayısı daha az olduğu için belki daha önce de olabilir.
-
TCMB açıklandı burası da inşallah Aralık sonu açıklanır da yeni yıla bazılarımız mutlu girer en azından
-
Rekabet kurumu mülakat sonucunu bekleyen arkadaşlar arasından bugün Merkez bankasını kazanan arkadaşlar olduysa, tebrikler.. Umarım Rekabetten feragat ederler
-
düzenlenmiştir
-
Açıklan be vicdansız.
-
@officialsecret heyecanlandırdın... açıklandı diye okumuşum
-
Keşke dostum. @aleks10