Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@ceks74 bu bilgi bir miktar beni heyecanladırdı 1-2 gvs kaldığını kurumda aradığınız kişiler mi söyledi? öyleyse güzel bilgi vermişler. ama gvs bitince kurul değerlendirir sonuçları. bir miktar da o sürer.
-
@sdf hocam yok tamamen yanlış anlaşılma olmuş. bana gvs ile ilgili bilgi verilmedi,bilgi veremiyoruz dendi. tahminimce 1 2 tane kalmış olabilir diye ben yorum yaptım arkadaş bugünden ümidi kesmesin diye.
-
başka kurum mülakat sonucu bekleyen de var mı arkadaşlar.
-
@ceks74 nasıl anlamak istediysem öyle anlamışım resmen işime geldiği gibi dedikleri bu olsa gerek
-
Açıklanmadı...
-
@mrtt rekabet kurumu bekliyorum
-
@kuheylan haha farkli konu basligi sandim burayi
-
hala ses yok :s Geçen seneye göre geç kaldı rekabet sonuç açıklamakta...
-
Rekabetin de personel almaya gönlü yok anlaşılan.
-
Benim gördügüm kadarıyla gecen yıl tam 2 ay sonra açıklanmıs yani biraz daha zamanı var gibi
-
@kara çarşamba o zaman
-
Geçen sene 24 Ekim’de mülakatlar bitmiş 20 Aralık’ta sözlü sonuçları açıklanmış. Bu sene mülakatlar 19 Kasım’da bitti. Geçen seneye göre baktığımızda bu süre yarına denk geliyor. Bence artık haftaya sarkmaz. Bu hafta içinde açıklanır.
-
@ankaragüçlü insallah ya.. olumlu ya da olumsuz sonuçlansın artik
-
merkez daha fazla kişiyi gvs'leri bitirip nasıl açıkladı? bizim adayları interpol mü araştırıyor ? ne bu tantana ???
-
@ceks74 kapalı kutu. aradan 2 ay geçti, kurul gördüğü adayları çoktan unutmuştur
-
Ysk ve kaymakamlık nedeniyle gvsler uzamış olabilir diye düşünüyorum geçen hafta aradığımda bana da güvenlik soruşturmaları bitmedi denmişti..
-
@fg94 ysk yi tercih edeceklerini sanmam hocam kaymakamlik ne zaman açıklandı acaba ?
-
@ceks74 açıklanmadı hocam ortalığı karıştırmayalım ama bu hafta açıklanacağı için gvsler yapılmıştır. Tercih meselesinden değil de emniyet belki onlara öncelik vermiştir diye düşünmüştüm bizim sayımız onlara göre çok çok az halbuki..
-
Herkese merhaba,
Rekabet kurumu neden hala açıklamadı diyoruz lakin bence bazı şeyleri yanlış hesaplıyoruz."25 Ekim 2018 tarihli ve 30576 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yönetmeliği"nde düzenlemeler yapıldı."
Yukarıdaki değişikliğe göre;
"Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılmasında öngörülen süreler "İŞ GÜNÜ" olarak değiştirilmiştir. Buna göre arşiv araştırması taleplerinin ilgili makama ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçlarının ise en geç 60 iş günü içerisinde cevaplandırılması öngörülmüştür."
Bu madde, ilgili yönetmeliğin 8. maddesi. Bu değişikliğe göre GVS artık 2 ayda içinde değil 60 iş günü içerisinde en geç tamamlanması gerekiyor.
Bu da, 19 kasım itibari ile mülakatları bitiren Rekabet Kurumuna 8 şubata kadar zaman tanıyor
Tabiki daha erken açıklanma ihtimali var. Ama süre yasal olarak 60 İŞ GÜNÜ...
-
@mrtt hocam bu mevzuyu ben de arastirmistim. İşgünü olsa bile daha önce bitirilebilirdi daha fazla alım yapıp daha erken alan yerler oldu.
Ek olarak cumartesi de isgunune giriyor. Kuruma 1 2 gün hadi evrakları yollasinlar vsvs diye beklettigimizde ve yılbaşı çıktığında 30 Ocak son gün oluyor.
Rk nelerle ugrastiriyorsun ? Kesin bir keyfiyet var.