Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@zse geçen sene de açıklanmamış 2016 da açıklanmış ama
-
Bireysel olarak e-mail atsak puanlar içün geri dönerler mi?
-
@arven16 geçen senenin forumunu okudum da bilgi edinme başvurusı yapanlara kurum geri dönüş yapmış.
-
Arkadaslar mulakata girmeye hak kazanan herkesi tebrik ediyorum Deneyimli olan ya da bilen arkadaslar varsa mulakatin nasil oldugu hakkinda bilgi verirlerse cok sevinirim. Herkese basarilar diliyorum.
-
@zse Nasıl başvuracağımızı biliyor musunuz?
-
e devletteki bilgi edinme kısmı şuan kullanılmıyor sanırım , cimerden yazdım bakalım puanı öğrenebilecez mi
-
Tebrikler arkadaslar:) bir cok kuruma gore temiz hizli bir surec olmus.
-
@metehan Malesef. Hiç bilmiyorum başvuruyu.
-
18.00'da mesai bitiyor o saate kadar mülakatlar biter diye düşünmeyin ona göre hesap yapmayın geçen yıl saat 23.00'da mülakata girenler olmuş.
-
@unstoppable geçen sene mülakata giren birisiyle irtibata geçmeme yardımcı olabilirmisin ?
-
Sukur icerdeyiz mulakata kalanlara basarilar, kalamayanlara da hayatlarinin diger alanlarinda basarilar
-
amacım tartışma başlatmak değil lütfen yanlış anlamayın ama içeride olanlara sorum var. acaba 50 altı yds puanı olup da mülakata kalanlar var mı? yoksa mülakata kalan 56 iibf'linin de yds puanı 50 üstü mü? sizce zorluk düzeyi nasıldı İngilizcenin?
-
@islimbot bayağı basitti. İngilizcesi olmayan girmesin diyen arkadaşları yeniden pistte görmek istiyorum. Hak hukuktan bahsediyorlar. Bunların yüzünden bile bir kişi girmemişse nasıl bunun vebalini kaldıracaklar çok merak ediyorum.
-
@aziz-petrick bu ingilizce sınavına bayağı basitti diyerek zaten niyetini belli ediyorsun. Bit sor bakalım 45 altı ydsden kaç kişi kazanmış. Dürüst bir şekilde ortaya çıkıp söylesinler. Biz 45 üstü yds başvursun dedik zaten.
-
@frustration adam o kadar çalışacak edecek, Kpss den 91 üstü puan alacak, sonra size mi soracak girip girmeyeceğini? Bırakın bunları. 45 üstü YDS alan başvursunmuş.
düzenlemiştir -
@aziz-petrick üslubuna dikkat etmediğin için konuşmayı burada bitiriyorum.
düzenlemiştir -
@frustration ben gereksizim ve başkalarının ne yapacağı hakkında(hiçbir hakkın olmadan, bencilce bir düşünüş çerçevesinde) fikir beyan etmeye ve dayatmaya çalışan sen, gereklisin öyle mi?
-
Arkadaşlar biraz daha sakinlik gerektiğini düşünüyorum. Tartışmadaki üslubumuza dikkat edelim. Tatsız bir noktaya gelmeden sonlandıralım.
-
Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim, bu sınavda takıldık mülakatta değilim
-
Allah’a şükürler olsun listedeyim ancak bazı tavırlara anlam veremiyorum, saygı zorunlu sevgi ise keyfi. Sev ya da sevme saygı duymak zorundasın.