Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@antimülakat valla Öyle hocam sinavdan daha çok yoruyor bu İşler
-
@brzezinski adamın çapını ölçecek düzeyde sınav yapıyorsun ama imtihanı girişte aldığın dandik başvuru formuyla sağlıyorsun
-
başvuru ne öyle Allah aşkına kaç yerden kırpma kesme birleştirme yaptım her yazıcıdan çıktı alışımda sayfanın bir yerleri eksik çıkıyor yazılar tam görünmüyor
-
Arkadaşlar resim boyutunu kac olarak ayarladiniz?
-
Güvenlik soruşturma formu pdf şeklinde olmayacak mı yüklüyorum kabul etmiyor
-
@ezo excel formatında olması gerekiyor diye biliyorum
-
Ben pdf olarak yükledim formu.
-
Excelde birer satır ve sütun ekleyin hocam dışardan çerçeve seçerek çıktı alın, seçimi yazdır deyin sığıyor. Ancak öyle yapabildim ben de.
-
@keynesinruhu teşekkürler sağ olun
-
arkadaşlar güvenlik soruşturma formunun çıktısını alıp fotoğraf yapıştırdıktan sonra renkli olarak mı taratacağız.tarattıktan sonra sisteme yüklerken dosya türü ne olacak
-
@zephead hocam renkli olarak taratın, sisteme pdf olarak yükleyin şahsen ben bu şekilde tamamladım umarım doğrudur ıslak imzayı da unutmayın.
-
Arkadaslar, sorusturma formunu yukleyince yuklenmedi diyor tif olarak kayit oluyor? Pdf mi olcak
-
@bayke teşekkür ederim hocam
-
Soruşturma formunda yeni kimlik kartı olanlar veriliş tarihini yazmalı mı? Onu nasıl öğrenebiliriz? Ya bir de zorunlu hizmet kısmına daha önce bilmeden Gelir İdaresi Başkanlığı yazmıştım; evet seçeneğini hayıra çevirip sonraki adıma tıkladığımda eksik bilgileri doldurun yazıyor?
-
Nüfus cüzdanı sureti bölümünde hangi kısımlar doldurulacak yanımda hem eski kimlik hem yeni kimlik var. Askerlik hizmeti kısmına ne yazacağız o da nüfus cüzdanı sureti bölümünde
-
Ben guvenli sorusturmasi formunum ciktisini aldim ama tel sayfaya sigmadi sorun olurmu acaba iki sayfa yuklenirmi sisteme
-
@rootofallevil Hocam bende de iki kimlik var,arkadaşların daha önce yazdıklarına binaen yeni kimlik kartına göre yazdım sıra no filan hiç karıştırmadım. Askerlik kısmında birliğe katılım ve terhis tarihi yazılacak, askerlik yapmamışsanız boş bırakılır diye düşünüyorum.Siz yine de kurumu bir arayın derim.
-
@dnd Hocam aile üyeleri kısmında boş satırlar bulunuyor, o satırları yok edip tek sayfaya indirmeyi denediniz mi?
-
"SSK veya bağkur'a bağlı tabi hizmetiniz var mı?" kısmı ile ilgili bir sorum var, 2014 yılı gibi bir giyim mağazasında çalışmıştım, SSK sicil numaram var. Ama şu anda babama bağlıyım. Ne yazmam gerekiyor oraya, evet işaretlersem sicil numaramı istiyor anca şu an o sicil numarasını kullanmıyorum. Hayır işaretlersem bir sıkıntı olur mu?
-
@rootofallevil kimligin son kullanma tarihinden on yil geriye gidip o yarihi yaz dedi bana nufus taki bilgi islem gorevlisi