Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@aziz-petrick Benimki yeni kimlik kartı ben şahsen boş bıraktım ama önceki sayfalardaki mesajları okumanızı öneririm.
-
@bayke boş bırakılacak bir durum değilki. Üst tarafta anne baba ve kardeşlerini soruyor altta nüfus bilgileri. Bunların doğruluğunun biri tarafından onaylanması gerekiyor. Yeni kimlik kartında diğer bilgiler yok tamam boş bırakılacak ama zaten seti numara bile yeterli olur.
-
@bayke gerçi herkes boş bırakmış. Boş bırakılacak o zaman neden öyle bir yer var
-
91 ile başvuruyu tamamladım hayırlısı artık
-
@tolga80 en alt onay kısmını boş mu bıraktınız
-
@aziz-petrick ben sordum gorevliye hem eski kimlik karti olanlar hemde yeni kimlik karti olanlara uygun olarak hazirlandi dedi herkes elindekine gore dolduracak uygun yerleri
-
Erasmus yapan biri olmama rağmen ingilizceme güvenemediğim için bende başvurmuyorum.Başvuran arkadaşlara başarılar.
-
@aziz-petrick Geçen hafta aramıştım, boş bırakılacak dediler. Boş bırakarak başvurdum ben
-
Ben de boş bıraktım inşallah bir sıkıntı yaratmaz
-
ingilizce sınavında klasik sorular olacak mı acaba ?
-
@eray123 yok hocam test İngilizce kısmı
-
@mrnobody bir arkadaş arayıp sordum klasik sorularda olacak yazmıştı emin olamadım
-
ingilizce yds usulü test olacaksa başvurumu tamamlayacağım ama klasik usulde çeviri yaptırırlarsa kalem oynatamam sanırım
bir de şu diğer eğitim bilgileri sertifikalar kısmına bir şey yazalım mı elimde tırıvırıdan bilgisayar eğitim sertifikası var da yazmaya değer mi bilemedim -
@eray123 ondan haberim yok hocam olabilir o zaman
-
@rootofallevil 50 soru test oluyor.
-
@rootofallevil Hocam bu yıl test+çeviri klasik olacakmış.Kurumda çalışan bir arkadaş söylemişti.
-
İngilizcenin yine de kolay olacağını düşünüyorum. Bddk sınavında da çeviri varmış çıkanlar İngilizcem kötü olsa da kolaydı yaptım diyordu. Sınavda deneyimlemek lazım bence. Belki de önceki sınavlar gibi sadece 50 soru test olur bilemeyiz.
-
@kyrieirving İngilizce deneyimlemeye gelebilecek bir mevzu değil hocam, ya yaparsam diye halledilmez.Bu konunun ciddiyetini kavramak lazım..
-
@akademili hep böyle diyolar sonuclar aciklaninca da "tek ingilizceden kalmisim yhaa " diyolar
-
@richie-rich hocam benim İngilizcem var zaten c seviye hep böyle diyorlar derken. Ayrıca sırf bu tutumunuz yüzünden ingilizce bilmesem de girerdim. Girip de ingilizceden elenen arkadaşlarla da dalga geçme hakkınız yok. Bırakın artık şu dalga işlerini.