TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
O halde ben dilekçe yazmaya çalışacam. Aynı durumda olan arkadaşlar da yazsın ki dikkate alınsın.
-
Bu “hukuk” un tam olarak içeriği nedir acaba. Fikriniz var mı?
-
Nereden öğrendiniz???
-
@consensus, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@baskan bilgiyi nerden öğrendiniz?
Nereden öğrendiniz?? Bi cevap verseniz
-
@gagelessh ben arayıp öğrendim.
-
2017 puanı 2 yıl geçerli diyip kurumların kafasına göre kabul etmemeleri hiç insaflı değil. Cimere yazdım, bu durumda olan arkadaşlara ricam sizlerde yazın.
-
Cimer'e yazdım. Bu arada arkadaşlar hukuk ve para banka bölümü için gelme ihtimaline karşı tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı ?
-
@danzig 2017 puanlarının geçersiz olduğunu kim söyledi ?
-
@uvb007 İlanda yazıyor. 2018 kpss puanı diye.
-
@danzig ben de yazdım cimere bakalım inşallah değişir.
-
Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem fakat YDS sınavının hangi yıldan itibaren geçerli olacağını kurumlar belirliyor. Bu şikayetlerden bir şey çıkmama ihtimali yüksek.
-
Arkadaşlar muhasebe ve kamu maliyesi için önerebileceğiniz yeterli bir kynak var mı
-
Yahu ilan kimseye yaramamis..benim de moralim asiri bozuk..YDS var 2018 90+ cepte..ekonometri temelli yuksek lisans tezi var cepte..iktisat tamam en azindan. ee 2018 p1 ve ales yok...cidden cok moralim bozuldu cok..artik zor gireriz tcmbye..bu alimdan sonra kac sene acmazlar..
Hazirlanan katilabilen arkadaslara basarilar dilerim. Ben cok uzuldum.
-
@foucault geçen yil 80 YDS istediler dil fazlaydi başvuru puanları düşmüştü. Bu yıl dil 70 oldu ama çoğumuz da p1 çok iyi gelmeyecek.
-
Neden sadece 2018 kpss puanı. O vait neden kpss nin 2yıl geçerliliği olduğu söyleniyor. Bu konuyu cimere yazmak fayda getirecek mi acaba? Ayrıca ALES ve eşdeğeri olarak kabul edilen diğer sınavlar 2 yıl iken neden kpss 1 yıl. Ben de yazacağım cimere. Bence yüklenelim.
-
@boşluk Yazın hocam.. Ne kadar çok yazılırsa o kadar iyi... Dediğiniz gibi gmat ales vs. hepsi 2 yıl geçerli kpss 1 yıl geçerli.
-
@boşluk bence yeni mezun çalışan istiyorlar ondan 2018 kpss. Ales ve yabanci dil ögrenciyken de girildigi icin son 2 yıl demiş olabilirler. Beni böyle düsündüren bir durum da başka kurumlardan sınavına girip mülakata kalan tanıdıklarımın hep elenmesi. Yani toy olsun nitelikli olsun bizim olsun düsüncesindeler gibi geldi.
-
@soulofnight bizim bölümden bir çocuk Takasbankta 2 yıl çalıştıktan sonra merkez bankasına girmiş. Bilemiyorum
-
@soulofnight bu tarz düşünceler moralimi çok bozuyor kardeşim
-
@abd94 moralinizi bozmak istemedim kusura bakmayın. 2 yıl baska yerde çalışıp kazananlar da olmuş. Benimki sadece kendi perspektifimden bi yorumdu. Ki merkez bankası liyakat ister, koşulları saglayıp liyakati olan birinin sırf yaşı geçkin diye alınmamasını da beklemiyorum.