GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Izmirrrr yok mu izmirr
-
@merve06 bende cari oran diye düşündüm. 2.68 yaptım. likidite ise nedenini söyleyebilecek varmı
-
@baybatur hocam soruda en likit varlıklar diyodu. O yuzden stoklar dahil edilemez. Mesela ticari alacaklar uzun olsaydi onu da almazdık bu sefer nakit oranı bulmus olurduk
-
@baybatur asit test oranın diğer adı likidite oranı değil mi zaten
-
75 doğru ile maraş için mülakata kalabilir miyim acaba
-
@fatihmavcu eyvallah hocam ben cari oran değil de nakit oranı buldum sanırım. Yani bende stokları dahil etmedim. Sadece hazir değerleri dönen lere böldüm. Ama salladım şahsen hiç bı fikrim yok.
-
@bomm Ben harcama çarpanından 500 milyar buldum
-
@gkhn-gnr ben de öyle düşündüm hocam elim bi 2.68 e gitti bi 2. 30 a gitti:) en sonunda 2.30 yaptım. Ne sordugunu bilsem ona göre hareket edecektim ama en kötü yanlış olarak aldım
-
Tecrübeli arkadaşlar İstanbul için ne diyor? 77 78 görür mü?
-
@bomm hay Allah’ını seveyim aynen bende öyle buldum 500 den 100 ü düştüm . Umarım 500 değildir basit soru gitmez elimizden
-
@antoniogramsci bu soruya kalem oynatamadim. 500 yaptım geçtim inşallah dediğiniz gibidir.
-
@antoniogramsci 75 77
-
Arkadaşlar şu soruların cevapları kesin doğru mu?
- bretton woods- Amerikanın öB fazla vermesi
-150-225
-Ortadoks Keynes faiz düşer mg artar faiz düşer
-engel eğrisi lüks mal
-Hangisi yanlıştır ? İşsizliğin tanımı
-Limited şirket hangisini kullanamaz.
Hisse senedi ve tahvil
- bretton woods- Amerikanın öB fazla vermesi
-
Lüks mal cevabı olan soru ne
-
Vergiyi kaynajta kesme cevabı olan soruyuda hatırlayamadım da tam olarak sorusunu hatırlayan var mj
-
@kpss01 engel eğrisi. Ama Pozitif olduğunda, ed <1 diyordu. O şık neden doğru değil.
-
@bybredd çarpan sorusu cevap 500 çıkıyor
-
@kpss01 hangisi verginin ödeme gücüne ulaşmada kullanımazdı sanırım hocam
-
@duyguuu37 cevap program bütçe
-
Ne kastiniz arkadaşlar yahu. Ayrıca enflasyon borç alanın lehinedir. Soruda sorulan itirazdi. Başka tartışmalı soru varsa yazın ayrıntısı ile anlatayım.