GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur azalarak artandı. Orjinden başlayarak yatay eksene kıvrılan. Dikey eksende maliyet vardı yatay eksende öb diye bir şey hatırlıyorum. Artan getiri yaptım ama emin değilim sınavda çok emindim ama burada tartışılınca direk doğru kabul etmiyorum hocam.
-
@dovunque geçmiş sene verilerine bir bak bakalım tüm illerin 80 altı kaldığı olmuş mu? Her geçen sene daha iyi hazırlanıyor adaylar.
-
@obra bakiniz 2013
-
@obra 80 net istanbul yeterli olur mu hocam
-
@obra azalarak artan in ne demek olduğunu biliyorum hocam. Eğri yatay eksene kivriliyordu o yüzden soruyorum. Sizin dediğinize göre eğri yataya kıvrılmaz
-
@alika28 hocam yataya kivrilmasi demek bu noktadan sonra azalması demek değil mi. Başka türlü nasıl kıvrılır yataya anlamış değilim
-
@a-okun, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@gencburokrat arge sorularından biri hangisi hem bilanço hem gelir tablosunda vardır idi maddi olmayan duran varlıklar içinde arge var 26 kodlu ve gelir tablosunun faaliyet giderleri kısmında arge bulunmakta. Diğer soru ise hangisi gelir tablosunda Faaliyet giderlerindendir idi cevabı yine arge idi.
Def i sorusunda kanundaki tanımlardanda anlaşılacağı üzere hakkın doğmasını reddetmeme kuralı var ve borçlunun borcun olduğunu kabul etmesine rağmen ileri sürebileceği haklar bulunmaktadır ödemezlik zamanaşımı vb... Gibi soruyu hatırlarsanız kesinlikle def i olduğuna şüphe etmeyeceksiniz
Bu konuda beni neden etiketlediğinizi anlamadım ?
-
@baybatur kıvrılmıyor hocam azalarak artan işte klasik bildiğiniz gibi.
-
@obra arkadaşlar kıvrılıyor diyor da bende öyle hatırlıyorum çünkü
-
@dovunque 2015 ankara 85. Ortalama bazlı bakmak lazım. 80’i geçen en sz 3-4 il olur diyorum.
-
@baybatur bencede azalmıyordu
-
@baybatur hocam azalarak artan denilen kavramdaki ilk ifade(azalarak ifadesi) eğimi belirtir doğrunun her noktasına çizilen tegetin eğimi giderek azalıyorsa bu azalarak artandır
-
@alika28 il bazlı tahmin yapamam ama genel olarak 77-82 arası kapatacağını düşünüyorum.
-
@fs hocam azalarak artan ne demektir biliyorum zaten anlatmanıza gerek yok. Am eğri yataya kivriliyordu diyorlar. O zaman azalarak artan olmaz işte o. Belli bir noktadan sonra azalmış demektir
-
@obra hocam inanin kendim icin yazmadim ama burdaki jnsalarin daha dogrusu takip edenlerin bircogunun 70_75 arasi dogrusu var bu sinav icin 80 cok yuksek bu benim sahsi fikrim ki size su konuda katilmiyorum 2015 in 85 dogrusu bu sinavin 75 ine anca gelir 2015 belkide guy tarihinin en kolay sorulariydi neyse herkes icin en hayirlusi olsun
-
@a-okun itiraz kardeşim .
-
@baybatur ben bilmiyorum okudum hocam kusura bakmayın dalgınlık
-
@dovunque yani çok uç bir şey demişim gibi yok 90 dedin de hocam hep olan şey 80. Büyük sürpriz değil yani. Tabi hayırlısı olsun.
-
@fs estağfurullah hocam sorun değil
-
@dovunque 91 ya