GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@futureguy herkes bu sorunun cevabını merak ediyor hocam :))
-
@paradoks89 evet aynen doğru hatırlıyorsunuz
-
kamu harcamaları artışına ne cevap verdiniz?
-
ödenmemiş sermaye-ortaklardan alacaklar. bu soruda 2015 guy sorusu, kollektif şirkette kurum ortaklardan alacakları kabul etmiş diye açıklama yapan birisi oldu. bende ödenmemiş sermaye dedim.
-
@alika28, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Arkadaşlar bu iktisat iki soru vardı karıştırıyorum soruları birisi mc acden küçükken acyi soruyordu galiba diğeri de tak rekabet piyasası ile ilgili hangisi doğrudur mu diyordu kar max. Soruyordu hatırlıyor musunuz bu soruları
Fikri olan yardımcı olabilecek olan?
-
Soruları ve cevaplarını bir bütün halinde toplayan Yok mu arkadaslar ona göre net hesaplasak ?
Ve ayrıca şu engel eğrisi sorusunu ve de şıklarını hatırlayan var mi ben soruyu hatırlamadığım icin ne yaptığımı da hatırlamıyorum.
Yine benzer iki soru vardı araştırma geliştirme giderleri seceneginin oldugu sorular. O soruları da görmeden hatırlamıyorum ne yaptığımı o zaman hatırlarım belki
Bir de defi itiraz vs olan bir soru vardı. Bunun cevabı nedir ? Soruyu hatırlamıyorum.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
ödenmemiş sermaye-ortaklardan alacaklar. bu soruda 2015 guy sorusu, kollektif şirkette kurum ortaklardan alacakları kabul etmiş diye açıklama yapan birisi oldu. bende ödenmemiş sermaye dedim.
????
-
@alika28 mc nin altındayken ac nin durumunu soruyordu cevabı Ac artar idi. Tam rekabet kar max durumunda(ac=mc=ar=p=d) durumunda mc nin seyrini soruyordu grafiksel çizim yapılınca Mc nin de arttığını söyleyen şık doğru olması lazım hocam
-
@alika28 ilk soru ac artan
Ikinci soru mc artarken kar max kosulu -
@ukraynali, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Soruları ve cevaplarını bir bütün halinde toplayan Yok mu arkadaslar ona göre net hesaplasak ?
Ve ayrıca şu engel eğrisi sorusunu ve de şıklarını hatırlayan var mi ben soruyu hatırlamadığım icin ne yaptığımı da hatırlamıyorum.
Yine benzer iki soru vardı araştırma geliştirme giderleri seceneginin oldugu sorular. O soruları da görmeden hatırlamıyorum ne yaptığımı o zaman hatırlarım belki
Bir de defi itiraz vs olan bir soru vardı. Bunun cevabı nedir ? Soruyu hatırlamıyorum.
Geçmiş sayfalarda çok kez paylaşıldı tüm soruların listesi, bakabilirsiniz
-
@james-buchanan hocam kesinlikle cevap ödenmemiş sermaye olacak tüm kaynaklarda bu böyle ösym de bunu kabul ediyor yeni 2018 de ttk da yapılan değişiklikleri de okudum. Ortaklardan alacaklar hesabı başka bir işlem yapınca borçlu oluyor. Not: bu soruyu bende yanlış yaptım şaşırtma vardır diye
-
@aleph üretime olumlu katkısı olan diyordu. Birisi bana eğitimin üretime nasıl bı katkısı olabileceğini açıklayabilirmi ?
-
@aleph diğer şıklar neydi hocam hiç hatırlayamıyorum
-
@nopainnogain imkan varsa olun hocam
-
@fs hocam artan derken önce azalan sonra artan olmuyormu cevap
-
@a-okun evet ama hocam kurum neyi kabul ediyor ona bakmak lazım. ben ödenmemiş sermaye dedim.
-
ac artan sorusu neydi
-
@a-okun teşekkürler hocam mcnin durumunu mu soruyordu kısa dönemde kar max durumunu mu soruyordu
-
@baybatur maalesef.. hocanın paylaştığı gönderiyi arıyorum bulabilirsem paylaşayim
-
@gencburokrat arge sorularından biri hangisi hem bilanço hem gelir tablosunda vardır idi maddi olmayan duran varlıklar içinde arge var 26 kodlu ve gelir tablosunun faaliyet giderleri kısmında arge bulunmakta. Diğer soru ise hangisi gelir tablosunda Faaliyet giderlerindendir idi cevabı yine arge idi.
Def i sorusunda kanundaki tanımlardanda anlaşılacağı üzere hakkın doğmasını reddetmeme kuralı var ve borçlunun borcun olduğunu kabul etmesine rağmen ileri sürebileceği haklar bulunmaktadır ödemezlik zamanaşımı vb... Gibi soruyu hatırlarsanız kesinlikle def i olduğuna şüphe etmeyeceksiniz