GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Ölçeğe göre artan mı azalan mı
-
@toranj saçma bir şık vardı olmaması demek yerine olması diyordu ben onu isaretledim c şıkkı olabilir ama emin degilim.
-
@gkhn-gnr bende son anda değiştirdim onu yaptım saçma geldi o şık dernek tüzüğüde olmayana kanun uygulanır demesi ama emin değilim senin hangi ildi hocam?
-
muhasebe soruları derlendi mi arkadaşlar
-
@bankacıkız geçen sene aynı soru soruldu hizmet üretim cevap
-
ankara yazanlar ne durumdasınız?
-
@ilanmılano hocam notumda şöyle bişi var piyasa vatandaşlık para cinsini tanımlamışım altına dikkat notu düşüp türkiyede para cinsi kullanılıyor yazmışım o sebeple o sorunun cevabı o değil malesef ingilteredeki bir türkten tl ile borçlanılması iç borçtur.
-
@fatihmavcu, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Ölçeğe göre artan mı azalan mı
bu soru da cok tartisildi hocam ama soruda zaten ölcek getirisi soruluyorsa once artar sonra azalir vs şıklar olmaz ölcege gore artan azalan ve sabit getiri olur. 3 durum soz konusu olabilir bence artan getiri vardır 4. şık uydurma ve kafa karisikligi icin verilmiş. once artan sonra azalan getiri yada once azalan sonra artan getiri duymadım. yanlis biliyorsam da biri aciklasin cidden ogrenmek istiyorum onumuz sinav dolu
-
@minsipo o soruyu birbiriyle hiç bi ilgi olmayan bi şık yaptım ilaç firması konfeksinyonmu öyle bişey diyordu tamamen salladım ama:)
-
@bankacıkız lifo mu fifo mu soruyordu? Ben 680 yaptim dikkatsizlikten
-
@2iki kıbrıstan yabancı bankadanmı diyordu?
-
@özgesmith lifo soruyordu 680 olacak
-
@minsipo otomobil olan şık olması gerekiyor
-
@özgesmith lifo soruyordu. Fifoya göre 680 çıkıyordu son anda lifo farkettim 780 olcak
-
@özgesmith, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@bankacıkız lifo mu fifo mu soruyordu? Ben 680 yaptim dikkatsizlikten
13*60=780 lifo soruyordu gizli gizli lifo yazmisti son giren ilk cikar tarzinda
-
@merve06 13x60=780 olacak
-
@toranj hocam ankarayı yazanlardanım:) ne gelir bilemiyorum
-
@atlantiss23 aynen hocam yanlış yazmışım
-
@merve06 iyidir umarım, hayırlısı hakkımızda. ama inşallah çıtayı evereste çıkarmamışlardır
-
@yekibudyekinébud banada öyle geliyor ama tamamen salladım