GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@falanfilan dguy da vardı
-
@bybredd ben o soruyu direk vergiye bağlı harcama carpanından. Buldum tüketim otonom ve vergi de olduğu için 1/1-c(1-t)*200 cvp 500 bu soru böyle çözülmeli diğer açıdan bakarsak y=Co +c(Y-T+TR) olmalıdır.burada bize oran vermiş buradan gidilmez
-
@yasemen faydası 1yildan fazla olan fiziki sermaye stogunu arttirmayan... tanim sorusuydu
-
@jkeynes en düşüklerden biri İst olucak
-
@fridakahlo Açıklanmayacak yalnız sorular.Ben bu ara böyleyim kusura bakma çok kötü şeyler yaşıyorum hani inancım olmasa.
-
@yasemen üretime olumlu katkı sağlayan faydası uzun süren ve direk sermaye alımı şeklinde olmayan diye soruyordu. Şık lar dolaylı transfer dolaysız transfer kalkınma carisi yatırım harcamaları
-
@ıslm dogru soyluosunuz hocam hatta 500 buldum carpandan,yanlis mi diye korkup 2.formulu denedim yazdiginiz sacma bi islem cikio
-
@baybatur dguyda muhasebedeki hatalarıma hala çıldırıyorum
-
@beveridge-eğrisi sorma ya dikkatli cozseydik bence dguy daha kolaydı. Aynen bende muhasebeden bile bile üç soru gitti. Kist amortisman, şüpheli tic. Al. Üretilen mal mal.
-
@ıslm İnş öyle olur da ben İstanbul un yüksek kapatanlar arasında olacağını düşünüyorum. En güçlü rakipler burda birikti sanki. Dguy 78 le kapattı guy 77
-
@ıslm İnş öyle olur da ben İstanbul un yüksek kapatanlar arasında olacağını düşünüyorum. En güçlü rakipler burda birikti sanki. Dguy 78 le kapattı guy 77
-
Arkadaşlar ben hangi kaynakta çözdüm hatırlamıyorum numerus olabilir bu otel sorusunun cevabı farklıydı ve şaşırmıştım hizmet üretim olduğuna emin miyiz çünkü otelde ki eşyaların alım maliyetini soruyordu galiba ?
-
@ıslm peki
-
@yasemen Hayır armotisman soruyordu
-
@shanks tamam hocam yanlış hatırladım demek ki
-
@yasemen alican hocada hizmet uretim dedi soruyu tam hatirlamiyor olabilirsiniz hocam
-
@yasemen Normal ben bazı soruları hiç hatırlamıyorum
-
@duyguuu37 evet yanlış hatırlıyorum demek ki hocam iyi o zaman
-
@jkeynes katılıyorum benimde sınavda üzerinde düşündüğüm çok soru oldu çok zor değil kolayda değil çalışanı ayırt edecek bir sınavdı ,hocam bende en yüksek İstanbul bekliyorum ama diğer illeri çok merak ediyorum ve çoğu yerin 76/79 arası kapatacağını düşünüyorum..
-
@shanks kesin doğru yaptığımı zannetiğim soruları bende hatırlamıyorum. emin olmadıklarıma işaret koymuştum sadece onları hatırlıyorum. sizin de öyle olabilir