GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fatoss21 8 değil 10 mal. 6 su yüzde 45 kar. 2 si yüzde 10 zarar. 2 si normal alış fiyatından
-
@baybatur yukarda sorunun çözümü nu yazdım. Oradan bakabilirsin.
-
Görüyorum ki burada bazı arkadaşların kendi doğrularını kabullendirmek adına seviyesizce yorumları var ... kimin neyle devam edeceğini kurum açıkladığında görürsünüz arkadaşım...Sakinnnn heyecan yapma...
-
@merve06 direkt çarpandann çözdüm ben. 1/1-c(1-t) öyle de çıkıyor
-
Bu başlık için en iyi atasözü sanırım "delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" olacak sanırım. Adam itiraz ı bile sorguluyor.
Bir harç sorusu tartışılmadi sanırım. Sen çok yaşa HARÇ -
Arkadaşlar gözünüzü sevem başlamayın yine. Bırakın millet tartissin soruları. Başlık onun için var. Ne geçiyor elinize buraya gelip soru tartışan insanlara laf attığınızda. Anlıyorum çok gerginsiniz ama napabiliriz.
-
@minsipo evet hocam ben de öyle cözdüm sadece reel gsyh deyince bi afalladım fiyat mı verdi de reeli soruyor diye:) ama yoktu fiyat falan
-
@fridakahlo sağlık olsun hepimiz hata yaptık mesela ben son 30 saniye kala kalkınma carisini silip dolaysız transfer yaptım neden yaptım inan bilmiyorum o 30 saniye insanın aklından öyle şeyler geçti ki sübvansiyondan mı bahsediyor bu diye böyle bi hataya düştüm kalemi bırakın dediklerinde ise tekrar kalkınma carisi yapmak için can attım resmen ama geçti artık
sınav zordu gerçekten çıkmış soru sayısı nispeten azdı 20 civarı gibiydi sanki. bu sene en yüksek kapatan sanırım 7500 sıralama ile kapattı geçen sene bu sayı 5800dü ve 82yi gördü bu yıl istanbul 5800 civarında kapatsaydı bile 82yi görmezdi 81 olurdu bana göre bu yılki sınavın nispeten zorluğunu da eklediğimizde max 80i görebilir benim kanaatim 78-80 arası en yüksek istanbul olur. diğerleri de 72-76 arasında kalır.
-
@baybatur hocam tartışında tartışmalar bir yere varmıyor herkes kendi söylediğinde diretiyor kimse birbirine inanmıyor
-
@fridakahlo şaka mı bu? dünkü soruyla uzaktan yakından alakası yok. nerede optimal? dünkü soruda nerede hizmet ve birim maliyet? sakin olayım diyorum ama bu soru ne şimdi allasen
-
@busus variyor hocam düzgün bir dille anlatabilirsek eğer. Sınavdan çıktığımda Kar sorusuna herkes 25 diyordu. Bu kadar insan ikna olduysa fikri değiştiyse demek ki varılıyor bı sonuca.
-
@davetsiz Ben direk Pareto yazarıyla canlı bağlantı kurup buraya atıcam ama onu bile kabul etmeyecekler diye korkuyorum
-
@bybredd açıkçası soru tuhaf. Çözmeyi çok sevdiğim bir konu. Aklıma zor soruları getirdim hangisine benziyor diye yok bulamadım en son C=Co+cY denklemi oluşturdum c ve t ile nereye gideceğimi anlamadım. Otonom verdin çarpan verdin sorabilecek tek şey mg ne kadar artar ve Bütçe nasıl değişir olmali
-
@falanfilan aynen. Sorunun zorluğu ne yapacağını bilemediginden kaynaklanıyordu. Ben yd= c+s yapayım dedim. Neresinden tutsam elimde kaldı. En son 500 u salladım geçtim
-
Bence tarh tebliğ Tahakkuk tahsil sorusu çıksaydı orda hem fikir olurduk
-
@baybatur aynen hocam elimdeki tek çözümdu, heralde bunu istiyor dedim 500 işaretledim
-
@baybatur hocam sizin netler nasıl? yüzde 20 ye inanmak istememekle birlikte o soruyu tek doğru yapan sensin galiba
-
Arkadaşlar ya ben bu kalkınma carisini hatırlayamıyorum şıkları falan neydi neyi soruyordu?
-
@beveridge-eğrisi hocam biz dguy dan agzimiz yandığı için iki iki okuduk soruları. Bende 85+ bekliyorum. 10 yanlış var gibi. Kalan 5 i muallak
-
@shanks hocam açıklandığında görürürüz hangisinin doğru olduğunu, sonuçta soruları tartışmak için buradayız ...yalnız şaşkınlık içindeyim bu kadar fevrice verilen cevaplara...lütfen sakin olalalım