GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@shanks doğru hocam unutmuşum.. inanın hepimiz öyleyiz.. birbirimizi kırmaya gerek yok..hepimiz için hayırlısı olsun inşlh
-
@baybatur dguy a 3000 guy ist. 1500 kişi abartmamak lazı
-
@fridakahlo Sağol inş
-
@hsnkcby neyi abarttik anliyamadim. Puan tahmini yapmadım farkettiğinde sadece yüksek kapatacagini düşünüyorum dedim. Abartı ne burda ???
-
Arkadaşlar taze taze soruyorum 80-82 civarında olabilirim İstanbul için, kritik sorularım var tek tek öğreneceğim ama önce şuna sadece hazifasi iyi olan biri yazarsa tatmin olacağım 691 370 sorusunda ben Tahakkuk lu şıkkı işaretledim, şıklarda kaç tane tahakkuklu cevap vardı, mesela karşılık tahakkuku ile bu ödenecek vergi ve borçların alacaklandirilmasiyla olan Tahakkuk da olabilir tam hatirlayamiyorum
-
@baybatur ben de öyle düşünüyorum. Diğer illere tabiiki de 85 üstü olanlar da dagildi daha sinifta 88 puanla İstanbula basvuran kişi vardı. Zaten 77 ile kapatması bir işaret, kpss odaklı çalışan zaten 77 puan bile olsa 85 90 da yapardı. Hayırlısı bakalım mülakat aşaması görebilecek miyiz
-
@falanfilan hocam o soruda vergi karsılıgının tahakkuk kaydını soruyordu ben öyle yaptım. Vergi ödemeyle ilgili tahakkuk falan yoktu şıklarda
-
Merhabalar
-
@merve06 bir tek Tahakkuklu cevap vardı diyordunuz Di mi o zaman ben de doğru yaptım. Biri şıkları tek tek hatırlatsa güzel olurdu çünkü Tahakkuk olmaz yazmışlar twitterda ama neye göre olmaz karşılık tahakkuku olur
-
@falanfilan D şıkkı olmalıydı cevap
-
@falanfilan cevap tahakkuk hocam bi tane vardı zaten
-
@falanfilan A grubunda D seçeneğiydi.
-
Tamam ben de D işaretledim a grubuydum çok teşekkür ediyorum. 80 ni gorucez inşallah
-
@yasemen hocam çıkmış soru otel sorusu ve cevabı hizmet üretim
-
@kpss01 tamam hocam ben yanlış hatırladım
-
@falanfilan ben de bi tane tahakuk şıkkı hatırlıyorum
-
B grubundada D sıkkıydı tahakkuk
-
@busus Üstünde çok durunca hatırlanıyor da hemen geçtiysen kesin doğru dediklerin gibi hiç hatırlamıyorum
-
Tahakkuk kaydıydı
-
Kolektif şirket sermaye taahhüt kaydında tereddüt yaşayan varsa resimdeki soru ve cevaba bakabilir. 2005 Vergi Denetmenliği
Cevap Net Ödenmemiş Sermaye
https://hizliresim.com/vPV8MA