GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gencburokrat anladım hocam ben de sizinle aynı mantıkla düşündüğümü belirtmek için yorum yapmıştım.
-
@okanugur Ya bu soruda benim bilgim çok yoktu. Bildiğin Türkçe sorusu gibi cümlede anlama göre yaptım. Zaten ilk boşluk ve sondaki boşluk cümlenin anlamına göre aynı olması lazımdı. xD
-
@walrass06 @okanugur hocam iste bunlari neyi dusunerek yaptiniz ben bu sorulara fikir yurutemedim
-
@aspirin yok artik cok iyi:)
-
@duyguuu37 hocam arkadaş açıklamış 2-3 entry üstte
-
@aspirin kardes defi yapmis biri olarak soyluyorumki daha ilk cumlede hak hic dogmamis diyordu ki dogmamis demesi bile defi olmamasi icin yetiyordu ama neden defiyi isaretledim onuda bilmiyorum yanlis ola ola defi dedim kismet
-
@duyguuu37 yazdım hocam görmediniz sanırım
-
@emr öabt tarih mübarek
-
@dovunque O zaman biz yanıldık. Kısmet diyelim ortak ne diyelim.
-
@duyguuu37 Ya ikiside düşüşte ya da artışta olacaktı. Zaten üç şık direkt elendi o soruda. Çok eğlenceliydi. xD
-
@aspirin, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@duyguuu37 Ya ikiside düşüşte ya da artışta olacaktı. Zaten üç şık direkt elendi o soruda. Çok eğlenceliydi. xD
Kardesim öncelikle forum a kendi fotoğrafıyla çekinmeden üye olan tek üye olduğun için, ikincisi de böyle bir mantıkla soruyu doğru yaptığın için seni tebrik ediyorum.
-
Arkadaşlar itiraz defi sorusunda "olay" diyordu. Hak" dese defi olurdu. Burdan bile ayırt edilebilecek bir soru... "borcun hiç doğmadığı" ibaresine girmiyorum bile.
-
Arkadaslar ic borc bide sermaye taahhutu sorularinin kesin cevabi uzerinde mutabik kalindimi nedir cevaplar
-
Teşekkür ederim patron çok naziksin. kalın yazı
-
@dovunque, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Arkadaslar ic borc bide sermaye taahhutu sorularinin kesin cevabi uzerinde mutabik kalindimi nedir cevaplar
Borcu bilmiyorum da taahhüt Ödenmemiş Sermaye olacak kesin, çıkmış soru ve çözümleri ile paylaştım
-
@a-okun arkadaşlar soru çok eleyiciydi ilk başda hak ile olaya başlamış sonunda ise olayın ileri sürülmesinden bahsetmiş ben ilk defi dedim ama sonra cümlede olayın ileri sürülmesi kilit cümleydi defi hakkın ileri sürülmesi itiraz ise olayın
-
Ben de tam bilerek çözmeden birincil açık sorusunu 150 ye 225 yaptım. Ama diyorlar ki zaten bütçe açığı faiz ayrı verilmiş çıkarılmayacaktı yani o soruya 300 e 375 diyen de var. Ne diyorsunuz ?
-
Alacak devir hızı sorusunu hatırlayan var mı
-
@fatihmavcu kısa vadeli borç ödeyebilme gücünü ölçmez diyordu
-
@futureguy hocam faiz verilmeden birincil açık nasıl bulunabilir allah aşkına o arkadaşın beyni yanmış