GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Breetton woods sorusu Abd ödemeler bilançosunun fazla vermesi miydi ?
-
@balans-etkisi diim
-
Gece açıklanır arkadaşlar hepimiz için çok hisle olur sonuçlar umarım
-
@kahkullu o devir kapandı diye biliyorum hocam
-
eminim hocam
-
@ahmetcky borç stokundan reel faiz geliri hesaplanaıp birincil açıla toplanacaktı reel faiz oranı %5ti onu hatırlıyorum
-
@birgarip mutlak yansıma cevap diye demedim hocam. Soruda yazanı söylemek istemiştim. Benim bildiğim diferansiyel yansıma da yenir bir vergi konulması lazım
-
@birgarip geçen sene gece açıkladılar ondan önceki senede
-
@ıslm Temel yıl diyor zaten arkadaşım reeeldi onun cevap
-
@tülaytan iki şık arasında kalıpta benim gibi hep yanlışı yapan varmı ya kısmetsizlik diz boyu
-
@fernando-reges Pardon cevap değil doğruydu o şık yani
-
Dairesel birleşmeyi dokuma fabrikasında iplik kullanımı yapan var mı
-
@balans-etkisi al benden de o kadar hocam bu kadar olur ama bu sefer sınavda hissettim ben bı uğursuzluk olacağını , yeterli puanı alacak kadar düşmez inşallah
-
@fernando-reges nominal gsyih cari fiyatları baz alır reel gsyih ise temel bir yılın fiyatlarını baz alır o ifade doğruydu bence başka bi şıktı sanki cevap
-
@okanugur çıkmaz hocam hem genelin ne yaptıgı çok daha önemli bence sınava girenlerin birçogunun kafadan en az 8-10 yanlışı vardır bence
-
@balans-etkisi Aynen hocam yanlşı soruyordu
-
@kahkullu geçen sene 4 gün sonra açıklandı hocam:)
-
İllerin taban puanı 1-2 il dışında 80ı görmez diye tahmin ediyorum
-
@balans-etkisi hocam sorma dernek sorusu tahakkuk sorusu 691 li zihni kayıt sorusu7-8 soru var böyle bi kerede tuttursam içim yanmaz
-
@balans-etkisi isci ucretini soruyodu die okudum isciucreti olunca diim ustabasi ucreti olunca gum die biliyorum