GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@merve06 o soruya çok üzüldüm tahakkuk yaptım sonra değiştirdim :(((
-
@moonlight kesin hocam benim sülale İsveç’te
-
Boşluk doldurmada ki soruyu ne yaptiniz
-
7/a da ücret tahakkuk kaydı borçlu hesap?diim ?yoksa genel üretim giderlerimi
-
@fatoss21 faiz düşüşü gelir artışı keyneste sadece faiz düşüşü yaptım sanırım emin değilim
-
tam istihdam bütçe fazlası ile olağan bütçe fazlası arasındaki fark o çoğumuzun ismini ilk kez duyduğumuz şey mi?? bilmem ne bileşkesi fln
-
@fatoss21 keynes ve parasalcı keynes de para talebi para arzı dengesini soruyordu galiba emin olmayarak faiz düşüşü milli gelir artışı ve faiz düşüşü dedim
-
@noturns arkadaşlar burdan devam edelim maliye muhasebe şeklinde bence arkadaş güzel bı adım atmış
-
@merve06 bende öyle yaptım umarım doğrudur
-
Dguydan zor bir sınavdı.
-
@merve06 ben de hocam şıklardan gidince en mantıklısı o faiz düşüşü milli gelir düşüşü , ya da faiz artışı miili gelir artışı olmaz zaten ters olması lazım en mantıklısı da o
-
@okanugur hocam sıkıntı yapmayın benim de öyle basit hatalardan yanlışlarım var ve herkesin vardır herhalde:))
-
Tanıma gecikmesi yapan varmı?
-
@moonlight aynen hocam atayım da mantıklı atayım dedim ben de yoksa parasalcı keynesle ilgili hiçbişey bilmiyordum:))
-
@balans-etkisi o tepki gecikmesi hocam net
-
Tepki gecikmesi olacak o
-
@merve06 bakalım hocam konuştuklarımız hep sıkıntılı sorular zaten geri kalan kısımlardan bu kadar gelmez diye umuyorum
-
Tepki gecikmesi
-
@kpss01 hayır o nominal GSYİH hanımı reel olması için fiyatlar genel düzeyinden bahsetmesi lazım
-
@moonlight eminmisin hocam bi politikayı uygulamakla arada geçen süre gibi bişey hatırladım tanıma gecikmesi diye salladım