GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
DGUY sonucunu 14 gündür bekliyoruz bence erken heveslenmeyin dostlar
-
@balans-etkisi 150_225 net
-
Arkadaşlar evde olan var mı onu etiketliyerek hatirladigimiz soruları yazalım o da hayrına toparlayıp atsın buraya , maliye diye bı gönderi atsın örneğin herkes maliyede hatirladiklarini yazsın önümüzu bı görelim
-
Hangisi ulusal servete dahil edilmez sorusu vardi.
-
@balans-etkisi ya o soruda büyümenin tanımını verirken sadece üretilen mallar artmıştı. Gsyih da artması gerekmiyor mu büyümenin tam manası ile gerçekleşmesi için. Hasılattan hiç bahsetmeyi sadece üretilen mallardan bahsettiği için büyüme tanımı eksik geldi bana onu işaretledim
-
@moonlight dguy inşallah elimizden kaçmaz sınavın kıymetini bilemedik daha zoru çıktı karşımıza
-
@kahkullu yoooo artık 1hafta gece acıklanmıyor
-
@çiçekçi ben yaptım ama yanlışmış
-
@ıslm reel faiz=1+i/1+£ formülü kullanılarakmı yapılcaktı o soru
-
Bayramdan sonra ancak açıklanır gençler maalesef, tatile cıkmıstır kurum bayram dolayısıyla
-
@gannicus sana katılıyorum hocam ben de öyle yaptım
-
@vural yabancılı bişi yaptım,fisherin tanımında diğerleri vardı sanki
-
Kanun ,CB vardı
-
@omer eminim ama benzer alanlarda büyümeydi (dairesel birleşme )
-
İktisatta grafik sorusu vardı ölçeğe göre Altan azalan falan diyordu ne olacak cevap ?
-
Limited şirket kullanamaz bu hesapları diyordu oncullu soru o ne olacaktı
-
Limited 1-3 yaptım
-
@gannicus valla ben neyi işaretledim hatırlamıyorum ama reel gsyih tanımı doğruydu sanırım bende büyüme yaptım
-
@kuşçubaşıeşref ölçeğe göre azalan getiri
-
@balans-etkisi nominadan enflasyonu düş sonra borç stoguyla çarp bu bize reel faiz ödemesini gösterir.1.çil açıkla toplanınca operasyonel acık bulunur