GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@balans-etkisi bende öyle yaptım diğerleri hepsi daha mantıklı geldi
-
@rybczynski2 yoklama hocam
-
@rybczynski2 aynen yoklamaydı o soru
-
@merve06 ben bilgi toplama yaptım yoklama sadece var mı yok mu denetimidir diye bir şey aklımda kalmış o yüzden onu eledim
-
VUK’ un 127. maddesinde yoklamanın amacı, mükellefleri ve mükellefiyetle ilgili maddi olayları, kayıtları ve mevzuları araştırmak ve tespit etmek olarak belirtilmiştir.
cevap YOKLAMA -
@kpss01 hocam hepsi kasaydı zaten düşülecek şık şüpheli olan şık olabilirdi emin olmayarak yaptım önceki dönem gelir karları alacaklı kasa borçlu
-
@merve06 faiz harcaması 150.000 değil mi ikisinin arasındaki fark 150.000 olacak yani 150-300 yaptım
-
@balans-etkisi ben bu soruda biraz macera aradım.
Kaydı silinmiş alacak diyorsa kesin daha önce karşılık ayırmış ve tahsil imkanı kalmadığı için silmiştir dedim
Eğer tahsil imkanı kalmasaydı
Şüp tic al karşılığı borçlu,şüpheli tic al. Hesabı alacaklı olurdu, ama kaydı silinen bir alacağı tahsil etti diyerek
Kasa borçlu, şüp tic al. Alacaklı yaptım -
@okanugur dogrudur hocam ama ben o soruyu her yerde gördüğüm için istemsiz ezberlemişim:)
-
@zencitarzan faizin reelini hesaplayacaktın hocam
-
İsveç,esnaf,acenta,1/3 teklif,yoklama,yüzde27,maktu vergi,ücret,yüzde 25,esneklik 0.4,konjontür teorisi,440,özel maliyetler, yaptıklarım
-
@balans-etkisi İSVEÇ KESİN Mİ HOCAM
-
@balans-etkisi aynen katılıyorum hocam size
-
@birgarip düşükecek şıktı hocam o sağlık olsun bende 691/370 sorusuna ödeme dedim değiştirip sanırım tahakkuktu cevabı
-
@moonlight isveç kron diye biliyorum
-
1 Ocak 2016 itibariyle Euro Bölgesi'nde Almanya, Avusturya, Belçika, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Kıbrıs, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Portekiz, Slovakya, Slovenya ve Yunanistan yer almaktadır. .. evet cvp İSVEÇ İMİŞ ..
-
@moonlight kesin İsveç kronu
-
@balans-etkisi aynen hocam tahakkuk
-
@balans-etkisi evet hocam vergiye karsılık ayrılmasının tahakkuk kaydıydı
-
Kafadan 10 yanlış çıktı hadi bakalım devam