GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gkhn-gnr yalnız gaiplik kararı hemen verilmiyor ilan ediliyor önce ben onda takıldım
-
@noturns kendini borç altına sokabilir gibi bi şık vardı
-
Gaiplik kararı verilmesi için ölüm tehlikesiyle 1 yıl değil mi hacılar
-
@tülaytan hiç doğmamış demiyordu
-
@walrass06 sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir ifadesi net olarak dogru. Diğer şıkları bilemem. Ama bu ifade kesinlikle dogru
-
Transit taşımacılık cari hesaplarda yok mu..Hoca örnek bile veriyordu İran'dan geçen tırlar diye..Tahvil gibi bir şık vardı o diye hatırlıyorum çözdüğüm sorulardandı
-
@gannicus net cevap o
-
@ıslm ilan veriliyor bekleniyor ama bu sürenin içinde yapılıyor
-
@gannicus b-c-d şıkları doğruydu a yanlıştı bence o soru iptal olur
-
İtiraz,400,philips egrisi,gider pusulası...arkadaşlar hangi soruları tartışıyoruz ? Bide yanlışta birbirlerini tasdik etmede ısrar niye ? Bu sınav bir çok il 70-75 arası kapatır demedi demeyin
-
@gkhn-gnr ya ben emin değilim o sorudan
-
@ıslm hocam benim söylediklerimde kesin doğru diyemem tabi
-
@atlantiss23 1,2,3 olacaktı c şıkkıydı sanırım cevap dq
-
@gkhn-gnr soruyu cok net okudugumu hatirliyorm dogmadigi yaziyodu .
-
Enflasyonun sonuçlarından değildir diye bi soru vardı şıklarda da borçlanmanın reel maliyeti düşer borç alanların aleyhine borç verenlerin lehine sonuçlanır diyordu onu yaptım ben
-
@ıslm kaybolmadan itibaren 1 yıl sonra mirasçıları başvurur ilan verilir 6 ay beklenir sonra 2. ilan verilir ama bitmesi beklenmeden ölüm kaydı düşülür. ona takılma onla alakalı değildi soru cevap ölüm tehlikesi içinde kaybolmadan itibaren 1 yıl
-
@tülaytan ben eminim diyemem hiç bişey için
-
@kpss01 cevap kendini ele veriyordu zaten yorum sorusuydu
-
@kpss01 ben yanlış yatırıma yönlendirilmesi yaptım çok zor soruuydu ama sizin dediğiniz öncül doğru sanki hocam paranın değeri düştüğü için borç veren aleyhinde oluyor
-
Bir şirketin tanımını soruyordu. Limited dedim ama cevap limitedse soru yanlış demektir. Çünkü bir veya daha çok kişinin kurduğu belirtilmişti. Halbuki üst sınır var.