GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Dguyda günlerce tartıştık var mı dguydan birileri tanıdık varsa el sallasın
-
@merve06 hocam zaten öyle diyorsa net o ben borç veren lehine okudum elli kere de okudum yine yanlış okudum
-
@lindahl diger siklarin hic alakasi yoktu ama siklarda kolleftik sinirli sorumluluktan eleniyodu adi sirket tic unvani altinda komandit iki tur ortaktan bahsetmeai gerekirdi .olabilcek tek limited vardi
-
@ahmetcky enflasyonun etkisi olmayan cevap borç verenler lehini olur diyordu yanlış bu olmalı
-
-
@merve06 yani o zaman cevap c şıkkındaki idari yargi islemi geri alabilir olmayacak mi yanlisi soruyordu diye hatirliyorum
-
Cevabı limited şirket olan soru vardı
-
@okanugur borç verenin lehine alanın alehine diyordu o şıık doğruydu adama 100tl borç verdim mesela enf yüzünden artık elindeki para eridi 80tl oldu alan kişi eskiye nazaran daha fazla para vericek yani alehine oldu o şık doğruydu
-
@ilanmılano doğruyu soruyo hatırlıyorum aykırı işlemler her zaman geri alınir yaptım
-
@okanugur anladım hocam ben soruyu hatırlamadınız sandım yardımcı olmak için söyledim yanlış anlasılmasın. Ben de engel sorusunu yanlış okumuşum:)
-
@balans-etkisi hocam borc veren lehine diyorsa yanlış olur çünkü 100 TL borç verdin enflasyon oldu sana 100 TL ödendi ama artık o para eskisi kadar değerli değil ben yanlış okudum ondan gitti
-
@balans-etkisi Kardeş nasıl daha fazla para verecek ben 100 liradan borç verdim para erirse 80 liradan geri alırım..Borç alan da 100 liradan alır para erir 80 lira geri ödeme yapar
-
@ilanmılano hocam soru dogruyu soruyordu
-
@balans-etkisi borcu azaldı hocam enf. Nedeniyle borcunun degeri düştü borçlu karlı alacaklı zararlı
-
Donem.ayiri hesap la ilgili soru vardi 9 ayda kira geliri elde etmis 12 ayda taksilat yapmis 40000 olagan gelir 80000 gelecek yillar
-
Alican Devletov kitabında var sermaye taahhüt kaydı sorusu. Resim atmayı bilmediğimden atamıyorum. Şahıs şirketinde de sermaye taahhüt kaydında ödenmiş sermaye var
-
Emin olarak işaretlediğim sorular yanlış çıkıyor ya uykusuz sınava girmeyin arkadaşlar dguyda ve guy da aynı hatayı yaptım ben yandım siz yanmayın
-
@fernando-reges pardon yaaaa sanırım borç verenin alehine oluyor 100₺ geri ödedi ama para eridi enflasyon yüzünden borç verenin alehine oluyor dediğiniz doğru
-
Burada tartışma yaptığımız arkadaşlar genelde İstanbul yazdı de mi , İstanbul en yüksek kapatacak Heralde
-
@okanugur sizin neresi hocam ben istanbul için girdim