GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@okanugur evet istanbul
-
@tülaytan olağan gelir 10000
Gaag 30000
Gyag 80000 -
@balans-etkisi bir İstanbul da benden , dguy gibi kapışma olcak resmen
-
@tertip Bence sağlam çalışmakla ilgili hocam bende sizin gibi yaptım ama sınav iyi geçti..Tabi yastık yanımdaydı 1-2 saat kestirdim
-
@gannicus, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Alican Devletov kitabında var sermaye taahhüt kaydı sorusu. Resim atmayı bilmediğimden atamıyorum. Şahıs şirketinde de sermaye taahhüt kaydında ödenmiş sermaye var
Yaa gercekten mi atabilseniz keşke
-
@okanugur hayırlısı olsun bu kadar zorluyacaklarını tahmin etmedim kolay sorarlar diye düşündüm
-
@ucanbalon ödenmemiş sermayeyi kasdettiniz heralde
-
@ucanbalon nasıl atılıyor bilsem Atacam
-
@gkhn-gnr bu sekilde olmasi icin aylik demesi gerekirdi aylik demedigi icin 40 bin diger olagan die dusunyrm
-
@fernando-reges siz de haklısınız hocam ama çalışmanın yani sıra dikkat gerektiren sorular da vardı mesela enflasyonda borç alanın lehine gibi
-
Arkadaşlar toplamda 3 guy tecrübem var. Kesinlikle en düşük kapatacak guy bu olur. Baya kapsamli ve belirleyici sorular vardı. Iciniz ferah olsun
-
@tülaytan bence o soru da sıkıntı tablolarını aylık mı yıllık mı düzenliyor belirtilmemiş. Ondan tabloyu yıllık düzenliyor diye düşündüm. Bende ondan dolayı yıl sonuna kadar olan geliri diğer olağan gelir ve karlar diye aldım. Daha sonrasını gelecek yıllara ait gelirler.
-
Hocam zaten ödenmemiş sermaye Hesabi var lakin onu alacaklı kapatıp ortaklardan alacaklar yapmıyor muyuz orda
-
@tülaytan evet dememiş kira ayliķ die böyle yaptim
-
@balans-etkisi evet onu kastediyor sizce cevap ne hocam
-
@gannicus bende bilmiyorum
-
@okanugur ödenmemiş sermaye
............................................................sermaye.Kitapta da kolektif şirket taahhüt kaydı diyor ve işlem aynen böyle
-
@gkhn-gnr hocam neye göre yaptınız o kaydı . Soruda bir dönemi ne kabul ettiği verilmemişti . Bu tür sorularda verilmezse yani bir dönem bir yıl olarak kabul edilir diye biliyorum bende . Bu yıla ait olan 4 ayı olağan gelir olarak yaptım kalan ayların tamamı ise gelecek yıllara ait gelir olarak yaptım . Ama şimdi hangisi doğru çok merak ettim doğrusu
-
@gannicus tamam hocam ama sonrasında ortakların taahhüdü dediği için ödenmemiş sermayeyi kapatıp ortaklardan alacaklar borçlu yapmalıyız , ardından ödendiğinde de ortaklardan alacaklar kapatilmali , ya da bilmiyorum bugün çok yanlış düşündüğüm soru var bunlardan biridir belki de
-
@bankacıkız bende net emin değilim cevaptan