@jkeynes tamam benzer soru gördüm işletme 2012 de kaydını sildiği 7000 tl lik supheli alacağını 2013 te tahsil etmiştir cevap önceki dönem gelir ve karlar.
GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jkeynes tamam benzer soru gördüm işletme 2012 de kaydını sildiği 7000 tl lik supheli alacağını 2013 te tahsil etmiştir cevap önceki dönem gelir ve karlar.
-
@abdulaziz arkadaşlar gündüz ayrıntılı kitapta bulmaya çalışırım ama bu soru bu şekilde önceden bi tane kurum sınavında çıkmış bir soru . Direk işçilik şeklinde cevabı
-
@abdulaziz esas üretim yerinde çalışan işçiye ait giderlerin kaydedildiği hesabı soruyordu ben öyle hatırlıyorum ücret tahakkuk kaydını sorsa genel üretim gideri olurdu orası doğru da hayırlısı olsun artık
-
@bernaberna soruyu tam hatırlayamadım ama güg yaptığı hatırlıyorum. yanlışsada yapacak bbişey yok sağlık olsun
-
arkadaşlar 3 soruyu hatırlayamıyorum şu derlenen cevaplara göre cevabı
*Vergiyi kaynaktan kesme
*Bütçe devresel bileşkesi
*Net Dış Yatırım
rica etsem hatırlayan varsa yazabilir mi -
@fridakahlo
*1. Soru hangisi vergi ödeme gücüne ulaşmada kullanılmaz
*2.Soru Uzun bir soruydu hatırlayamadım
*3.Soru hangisi ulusal servette yer almaz diyordu net dış yatırım değil ama cevap -
@fridakahlo Tam istihdam butce fazlasi ile cari donem butce fazlasi arasindaki fark neyi ifade eder gibi birseydi hocam.
-
@enki bunun cevabı neydi hocam unutmuşum bunu
-
@walrass06 hocam yanlışsam düzeltin ama 3. Soruda hangisi ödemeler bilancosunda cari hesapta yer almıyordur sorusunun cevabı degil miydi net dış yatırım o sermaye hesabında yer alıyordu.
-
@fatoss21 sinavda 7A ya göre soruyordu. 7A da Genel uretim gid hesabı yok
-
@merve06 hocam onun cevabı
*cari şlemler-Hisse senedi olan
sanırım bu soru iki kez yazılmış -
@falanfilan bütce devresel bileşkesi hocam
-
@merve06 hocam orda hisse senedi vardı sanırım onu soruyordu
-
@walrass06 tamam ben karıştırmışım soruları hatorladım şimdi
-
@fatihmavcu Hocam genel üretim gideri de 7A da ama ücret tahakkuk sormuyordu
-
@walrass06 aynen hayırlısı inşalah herkes emeğinin karşıılığı alır
-
@merve06 sanki bir tane daha devre ile ilgili soru vardı o neydi acaba böyle uzun paragrafti
-
hem etkinlik hem verimlilik hem de optimallikten bahsediyor ?
https://hizliresim.com/0zgWPW
https://hizliresim.com/GDNWq7 -
Arkadaşlar cümleten bayramınız mübarek olsun.
Biraz dinlenme vakti artık.
Bu saatten sonra artık ben kendi adıma sonuçları beklemeye çalışıcam.. -
Bayramimiz mubarek olsun arkadaslar:)issiz ya da istemedigim islerde son bayramimiz olsun insallah,sevdiklerinizle nice bayramlara