GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@toranj
yani cevap o zaman sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir oluyor. yanlış olup cevap bu oluyor? -
@m-ali34 ben bunu işaretledim ama diğer seçenekte de sıkıntı vardı. idari yargı yerleri idarenin yerine geçip işlem tesis edemez
-
@toranj hocam soruda doğruyu soruyordu ve cvp sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir olacak hukuka uygun işlemler hıc bir zaman geri alınamaz düşüncem değildir şimdi kitaptan baktım yanlış mı biliyorum diye
-
@toranj hukuka uygun islemler geri alınamaz. Sadece hukuka aykırı islemler geri alınabilir. Siz kaldırmayla karıştırıyorsunuz.
-
@m-ali34 soru doğruyu soruyordu zaten hocam
-
@futureguy
hocam bende cevap odur demiyorum sıkıntı yok orada da. Sayfa 80 de liste var bakınız.
sizin dediğnize göre 48. soru ve 75.soru aynı oluyor listede netleştirme yapalım ondan bende merak ettim ... -
@gkhn-gnr olabilir hocam. ben bi kitaba bakıp kendi kafamda netleştireyim
-
Şu kira geliri net cevap ne şimdi?
-
Sınavdan çıkınca kaliteli sınav demiştim kendime ama sorular tartışıldıkça görüyorum ki aoru kökleri, cümle kurguları o kadar da özenerek yapılmamış. Özellikle çok tartışılan sorulaeın sebebi bu bence. Yani sandığımız kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum artık
-
@futureguy maliye deki 48. Soru da bu soru değil mi bi soru eksik mi
-
@frankell-p aynen eksik
-
@walrass06 simdi de o neydi acaba diye takarım geçmiş olsun
-
@bernaberna oraya göre cevabın ne olduğunu düşünüyorsunuz hocam
-
Kurumlar vergisi sorusuyla ilgili tahakkuk diyorlar ama tek tahakkuk lu sık karşılık tahakkukuydu demi yani dogru cevap bu ?
-
@fatihmavcu Evet
-
@shanks sagol dostum
-
@fatihmavcu
691
370
olan şık hocam
A grubunda A şıkkıydı diye hatırlıyorum -
@walrass06
listede 48. ve 75. sorunun aynı olduğuna hemfikiriz o zaman.. -
@m-ali34 evet
-
@ahmetcky İktisatı baştan yazmayalım,mal ve hizmet farklı kalemlerdir.