GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Hepimizin soru çözümlerini okuyup sınava hazirlandigimiz yılların muhasebe hocasi forma gelip üye olup sorularımizi yanıtlıyor. Biz teşekkür edeceğimiz yere sırf cevabi begenmedigimiz için hocayı kendisiyle celismekle suçlayıp saygısızlık ediyoruz. Bu gözler bunu da gördü ya pes yani.
-
@baybatur kendisiyle çeliştiği bir durum yok zaten doğrusu bu fakat kurum neyi doğru kabul eder bilinmez
-
@eliff kesinlikle. Orada hoca iki çözüm anlatmış. Aylığa göre çözümler. Birinde o ay alırsa d.ol gel kullanır demiş. Diğer çözümde bir gün önce tahsil ederse d.ol.gel kullanamaz gaag e atar demiş. Ama bu aylık bilançoda. Çelisen bişey yok.
-
@baybatur ins kritik durumda olan kişilerin cevabı kabul edilir ne diyim.
-
@baybatur kardeşim doğru söyleyen kaç köyden kovuluyordu ayan beyan çelişiyor ama senin gözün görmüyor ! ayrıca kendisine çeliştiğini söylemekte neresi terbiyesizlik o sizin terbiyesizliğiniz efendim bize düşmez o
-
@eliff hocam kritik durumda olmak yaptığı şık ta diretmeyi gerektirmez ki. Sonuçta burada ne kadar diretsende gib ne derse o. Ama burada direttigin zaman insanlar da yanlış öğrenirler.
-
@baybatur Bisey sorucam bu komanditer ortak sorusunda sadece bir tane mi komanditer ortakli sık vardı hatırlıyo musnz?
-
@eliff komanditer ortak ticari itibar bir de komanditer ortak ticari işletme li bir sık var mydi ?
-
@2iki bak dostum ben sana terbiyesiz demedim bu bir. Saygısızlık yapıyoruz dedim senin adını bile etiketlemedim bu iki. Ayrıca Alican hocaya sen celisiyorsun cevap şu olmalı diyecek kadar senin gözlerin gitmiş. O yüzden seni kendi tabirinle kendi terbiyesizliginle başbaşa bırakıyorum.
-
@eliff hocam tam hatırlamıyorum sizi yaniltmis olmayim ama komandit ortak ticari işletme diye bı şık yoktu. Diğeri vardı diye hatırlıyorum
-
@baybatur ben komandit li bir sık kesinlikle işaretledim eminim ama ticari işletme yazıyodu dye hatırladığım icin yanlış saydım da o yüzden sordum
-
@eliff komandit yapmışsaniz doğrudur. Ticari işletme diye başka bı soruda geçiyordu sanki öyle hatırlıyorum.
-
@baybatur hocam ben kendi yaptığım doğrudur deyip onun peşinden koşmuyorum neden mi burda alican hocanın sözlerini ilk aktaran ve vevao buymuş arkadaşlar konu kapandı diyen de bendim ama farklı hocalardan farklı cevaplar alınca bunun doğru olmadığını düşünüyorum artık bunu söylemekten de çekinmem ama bi hatası varsa söylerim bundan neden çekineyim kimseye karşı terbiyesizlik de yapmadım ben sen haddini aştın cevabını aldın lütfen yorumlarımla ilgili entry girme bundan sonra saygılar.
-
@2iki sen gir ama ben girmeyim ne ala memleket. Kardeş tartışmak istemiyorum bak ben senin adını bile etiketlemedim farkettiysen. Sen geldin bana sataştin terbiyesiz falan diyerek. Eğer hocaya bı soru soracaksan kendinle çelişiyon falan diyerek değil daha düzgün sormayı dene. Birazcık saygın olsun. Hadi eyvallah
-
@2iki iki varsayım yapmışsın soruyla ilgili ben de o varsayımlara göre cvp parantez içine if close yazdım bu yüzden ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun kardeşim
-
@alican-dovletov hocam arkadaş belliki yanlışlarını doğruya çevirmek istiyor siz onun kusuruna bakmayın.
-
-
@baybatur adımı etiketlememen yeterli diyorsun yani sonra atıp tutarım. Karşımdaki hoca olunca kendiyle çelişmiyor mu bunun neresi saygısızlık ayrıca konudan uzaklaşmayayım hoca haksız demiyorum haklı olabilir çünkü öyle düşünüyor ama çok net bi şekilde 2. ifadesi kendisiyle çelişiyor malesef.
-
@alican-dovletov hocam ben size haksızsınız demiyorum karşı da çıkmıyorum ama 2. ifadeniz malesef ilk yazdığınız ile çelişmekte ordan dolayı içimde kuşku kalıyor onu söylemek istedim. ya ilk yaptığınuz tabloda yanlışlık var ya da sonraki yazdığınızda
-
@alican-dovletov ayrıca yanlışımı doğruya çevirme niyetimde yok hocam sizin tweetinizi burda ilk ben paylaştım hoca bunu dedi arkadaşlar konu kapanmıştır diye ama fikri neyse zikri de odur diyelim o arkadaş için.