GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@zenginmemur yanlış anlama da seni hiç anlamıyorum. Bu tartışmalı soruların hemen hepsini yanlış yaptım ama senin gibi direten görmedim.
25/125’in yüzde 20 ettiğini kabul etmiyosun.
Gaag sorusunu tüm muhasebe hocaları açıkladı. İkna olmadın.
Limited şirkette sana kanun maddesi yolladım. Kanunun üstünlüğüne inanmadın.
Ne olsun istiyosun tam olarak? Doğru yapanların hakkına girsen için rahatlayacak gibi.
-
@thorstein-veblen hocam tesekkur ederim:)bunu bende sinav gununden 2 gun oncesine kadar hep boyle bildim ya sosyal medyada sahis sirketleri ile ilgili fark oldugunu okudum :(tabi sinavda gorunce de farkli cozdum neden ama ya
-
@i̇lanbekleyenbiri dostum ben de senin yaptığın gibi yaptım ama cevap yüzde yirmi net boşuna diretiyorsun yok gib şunu kabul eder vs onu cevabını bilemeyeceksin zaten önemli olan doğruyu öğrenmek boşuna kendini yıpratıyorsun
-
Bence artik su dogru bu dogru demenin bi manasi kalmadi bi iki soru haric tum sorular netlesti hatta hepsi bence onun icin benim digrum senin dogrun hepsi bos benim merak ettigim simdi kacla kapayacak genel olarak 80 ini gecen yerler olurmu ozellikle bu az alim yaoan yerlerden
-
@duyguuu37 hocam yukarda bu soruyu sormuşlar di hocaya . Oda ödenmemiş sermaye dedi. Bakabilirsiniz bı kaç sayfa geride en fazla
-
@duyguuu37 aynen hocam ben de ödenmemiş sermaye biliyodum sınavdan bir gün önce facede bi hoca şahıs şirketlerinde ortaklardan alacaklar kullanılır dedi benim gibi çoğu kişi öyle yaptı yani bi insanın hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı ben şimdi 1 puanla mülakata kalamazsam bunun vebalini nasıl kaldıracak acaba bilmiyorum demek de bir erdemdir hocasım diye herşeyi bilmen gerekmez insanların kaderiyle oynadı belki de
-
@duyguuu37 sağlık olsun hocam o kadar çok bilgi kirliliği var ki şu piyasada insanın hata yapmaması elinde değil ben dguy sınavında kv mükellefi değildir sorusunda göz göre göre kooperatif yaptım tam muafiyet getirildi diye biliyordum sadece var olan muafiyet kapsamı genişletilmiş göz göre göre bildiğim soruyu yanlış yaptım “ulen kesin bu soruda değişiklikleri soruyorlar sizi gidi keratalar ehehe “ diye zıpladım soruya
-
Yeterrrr
-
@i̇lanbekleyenbiri dostum yüzde yirmi bukadar mi yaktı canıni. Sataşacak yer ariyormuşum. Bu form da ki her yorumun kavga üzerine. Hiç bir konuda varlık göstermiyorsun ama sadece tartışma ve sataşma üzerine yorumlar atıp duruyorsun. Bı tatile falan çıkmani öneririm bu kadar gergin yaşama bünyeye zarar.
-
@baybatur hakaret etme sebebiyle kaldırılmıştır.
-
2010 Guy 61. Sorusunu açın
Cevap %25 -
Ulan muhasebe ile ilgili bildiklerimi de unuttum.
Siz siz olun sonuçlar açıklanana kadar başlığa girmeyin. -
Arkadaşlar manasız tartışmalar uzamasın lütfen. Arkadaşlarımız da Durduk yere kimseyi engellemek zorunda kalmasın
-
@i̇lanbekleyenbiri hakaret etme sebebiyle kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar tartışmayı lütfen sona erdirelim. Hakaretleri uygunsuz içerik nedeniyle kaldırılmıştır olarak düzeltiyorum.
-
Arkadaşlar hem Bayram hem Cuma günü üzmeyelim birbirimizi inşallah hepimiz tez zamanda atanırız da kurtuluruz bu süreçten kalp kırmaya değmez
-
@davetsiz biz SGK başlığına kaçalım buraların tadı tuzu kalmadı
-
@davetsiz hahahahah
-
@baybatur ortalama satış karı kaçtır diyodu soruda
-
@lilith doğrudur hocam