GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@cerkes46 olmadı hocam nasipte yokmuş.Şimdide yazılı sınav heyecanı var
-
Yeni güne bismillah hayırlı bir gün olur inşallah arkadaşlar
-
Bu hafta artık bitirseler şu işi. Ya bu yeni sistem ve yeni kabine ile işler hızlanmıyor muydu? İşte herkesin dediği yapısal sorunlar düzelmeden, sistemi değiştirdim demekle ertesi gün refaha çıkılmıyor.
-
ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM,
Bugün öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@antimülakat geçiş sürecinin sıkıntısı bize denk geldi sanırım. Başkanın vefatıda bence etkiledi.
-
@umut-1-m işlh güzel bir gün bizi bekliyor .
-
@t-robert-malthus hadi inşallah bakalım
-
@umut-1-m kesinlikle başkanın ölümü cok etkiledi diye düşünüyorum ama artik açıklansın yani
-
Arkadaşlar bugün saat 12. 00 da düzenlenecek GUY VE DGUY SINAVLARININ AÇIKLANMASI İÇİN yapılacak twitter etkinliğinde etiketlenecek isimler aşağıdadır ve görselleri kullana bilirsiniz. Paylaşımlar saygı sınırları içerisinde olsun.
SN.:
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@OsmanDincbas1
@gibsosyalmedya
@MaliyeBakanligi -
Gib'i aradim telefondaki bey gerçekten bıkmış galiba aramalardan gercekten ben bilgim yok diyor bende tamam inanıyorum dedim
-
Sabah annem sağlık ocağına tahlil yaptırmaya gitti.Doktorun tayini çıktığı için geri göndermişler.Nereden baksanız 2-2,5 ay oldu gideli hala yerine doktor verilmemiş.Başlarda diğer doktorlar bakıyordu şimdi onlarda bıktı demek ki bakmıyorlar.184 aradım adam kayıt oluşturdum diyor.Arkadaş internet arızası için aramadım sağlık bu ya.Nerede bu idareciler nedir,nerede denetimler,nedir bu başıboşluk ben anlamıyorum.
-
12 de twitter etkinligimiz var arkadaslar,tag ile degil bakanimizi,maliyeyi yetkili kisileri etiket yapalim,tek twiit degil bircok kez atalim,kolay gelsin
-
@fernando-reges geçmiş olsun kardeşim inşallah sorun en kısa zamanda çözülür
-
arkadaşlar metin sığmıyor yeni metin bu şekildedir:
DGUY sınavı hala açıklanmadı
GUY sınavı hala açıklanmadı
VMY sınavının akıbeti hala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @NureddinNebati @VDKgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanligi @huseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@fernando-reges geçmiş olsun hocam hizli çözüm olur mu sanmıyorum ama cimere de yazın belki dikkate alirlar
-
Tag belli mi?
-
#GuyDguyAçıklansın
#GuyDguyAçıklansın
TAG BU ARKADAŞLAR BUYURUN
-
Hadi başlıyoruz arkadaslar
-
Ben başladım beyler hadi hayırlısı
-
Ben de başladım lütfen şu emeği küçümsemeyin psikolojik olarak biz de yorgunuz ama boş durmamaliyiz