GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@t-robert-malthus. Insallah yaaaa
-
@fernando-reges zaman geçtikçe soruları da unutuyoruz. Hatta bana zaman geçtikçe yanlışlarım artıyor gibi tuhaf bir düşünce geliyor. En iyisi hiç düşünmemek
-
@desa121215 Konya yazan ilk defa size rastlıyorum kaç net bekliyosunuz
hocam ? -
@sosyal açıklansa bu kadar sıkıntı yasamicaz da kurumu aradığımda öyle muallakta konuşuyorlar ki kuruldan haber gelmedi aciklanabilir de surec uzayabilir de daha dguy var diyorlar
-
Bugün arayan var mı
-
@sosyal. 83-84 gibi bisey bekliyorum ama hocam ne olur bilmiyorum sorular cok karışıyor aklımda
-
@i̇lanbekleyenbiri brn şimdi aradım açmıyorlar
-
@kitap-kokusu Hocam bu gizemli soruya takılmamın nedeni hiç hatırlayan olmaması:) Haklısınız bende düşünmedim sonuçları bekledim ama o da nafile çıktı.Hayırlısı artık
-
Diyanetten 9 bin alım her köye 3 camii
-
Diyanet İİBF alsa keşke
-
@kitap-kokusu Bu süreçte kafaya takılacak bir şey üretiliyor hocam hiç merak etmeyin:) misal benim sınav beklediğimden iyi geçti ve muhtemelen tabanın çok üzerinde doğrum olacak ama kaydırma yapmadıysam:)) acaba yapmışmiyimdir tribine girdim
-
@palamut Ben de yıllarca hep o korkuyu yaşardım şimdi sınav bitiminde tüm kodlamalarımı teker teker kontrol ediyorum. Sürenin yetmediği sınavlarda ise aynı kaygıyı ben de yaşıyorum.
-
@desa121215 hocam 83-84 bekleyip korkmayın bence . Muallakta olan sorularda var belkı dahada artacak doğrunuz.
-
@t-robert-malthus ya kardeşim sen niye üzerine alınıyorsun sözleri. Listenin sana ait olmadığını biliyorum hatta kime ait olduğunu biliyorum
-
@jkeynes kusura bakmayın ozaman özür dilerim çok sitresliyim sizde beni anlayın
-
@i̇lanbekleyenbiri Biraz önce aradım açmadilar
-
@fernando-reges bu soru sabit yatirim net yatirim gibi cevaplari olan sorumuydu acaba?
-
Belki daha önce gördünüz ama görmeyenler için Elimde 2018 Guy soruları sınav formatında var arkadaşlar. Ben buraya telefondan yükleyemedim. İsteyen olursa mail olarak atayım bu sayfaya yüklensin.
-
Merhaba dostlar. Iki kaynaktan sürece dair kulağıma gelen bir şeyler oldu. Akşama kadar iyice netleştirip hangi aşamada olduğumuzu sizlerle paylaşacağım inşallah.
-
@friedmanmilton hsyndnz95 @gmail.com hocam bana gönderebilirmisiniz size zahmet