GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@james-buchanan evet hocam hangisi nasip olursa ama guy cok istiyorum
-
Arkadaşlar bişey sorcam paem mi daha iyi guy mu sizce
-
Hayva müdür bey ile görüştük bugün açıklanmayacak yazdı.
-
Üstadlar, bugünki OECD toplantısının bu alım süreçleriyle hiçbir ilgisi alakası yok kesin bilgi bu. Ayrıca sürecin Bakan Bey'de olduğu, onun beklendiğini söyledi Kurumdaki ahbaplarım. Ne yapılacağına dair bir karar verilmemiş. Bu bekleniyor, GUY sınavı da bu sebeplerden dolayı açıklanabilmiş değil. Ayrıca sınav sonuçları en az 1 haftadır belli, 2 gün önce falan okunduğu yok bu konuda da kesin bilgi aldım. Ne zaman açıklanacağı sorusuna verebileceğim yanıt; Bakan Bey'den onay çıktığı her an.
-
@fernando-reges ne zaman aciklanacak peki bisey dedi mi hocam
-
Bu konuda aldığım bilgiler Pareto üstadın bilgileri ile neredeyse tamamen uyumlu üstadlarım. O nedenle yine en sağlıklı bilgi @paretowilfredo üstaddan gelecektir sanırım. Bende sorcam tekrar bilgi aldıkça yazcam buraya.
-
@desa121215 Bakanlıktan onaylanınca diyor.Belki de bakanın önüne bile konmamıştır aşırı yoğunluk var vs. diyor.Niye bakana gidiyor bu anlamadım gecesinde açıklanan bir sınavdı
-
@fernando-reges Bakan listeden haberdar dostum bunu net olarak biliyorum.
-
Twitter etkinliği şart oldu
-
Bir imza mı yani bu kadar gencin ve ailelerinin beklediği?
-
@paretowilfredo Bu iş böyle uzar gider mi sizce?
-
@paretowilfredo sgdy süreci gibi olmasın da.
-
Bugün bile kurumu aradim hala biz bilmiyoruz kurul ne zaman bize bilgi verirse diyor iki sınav oldu yaz dönemi diyor sanki yaz olunca çalışan olmuyor gibi su anki durumu anlamak cok zor umarim bi an once açıklanır ona göre yolumuza bakar dersimize çalışırız
-
@lamıcimiyok akademi daha iyi. Maaş var yükselme var itibar var ek gösterge var yıpranma var. Ülkemiz de artık ya asker olacaksın ya polis diye boşa demiyorlar.
-
@albertcamus hocam listenin bakan beye gidişinin sebebi neler olabilir.. Allaha çok şükür hiç torpilim yok merak ettim yani içimi ferah tutmaya çalışıyorum...Allah bu süreç de hiçbir arkadaşımı ve beni torpil vs olmaması nedeniyle hiç elendirmesin...
-
@albertcamus Ne yapılacağına dair bir karar verilmemiş
Derken ne demek istiyorsunuz iptal gibi bir durum söz konusu değil demi -
@ikt Üstad Pareto üstadın dün ki duyuruda söylediği sebepler ilk aşaması sonra da Sayın Bakan haberdar olmak istiyor olabilir.bunu da yine forumda bir arkadaş söylemişti. Süreç Bakan Bey'de duraksadı. Buna dair de duyduklarım kısaca şöyle @aroma üstad pareto üstad söylemek istemiyor zannediyorum haklı da bu konuda ama alım sayısı fazla bulunmuş ve daha az rakamla süreç tamamlanabilirmiş. Üstadın kastı saniyorum tam olarak bu
-
@ekonomist57 İptal değil üstad hemen üstteki mesajda soylediğim durum
-
@ikt bu dediğim sayı durumu dguy için üstad bu arada karmaşa olmasın...
-
Yani bunlar 1000 kişilik dguy kadrosu tahsis ederken alım sayısı fazla değildi de 300 kişi mi fazla oldu anlamıyorum cidden ne saçma bi süreç oldu keşke daha geç açıklansa da sayıya dokunmasalar eğer sayıda değişiklik azalma durumu olursa bidaha da dguy alıma felan çıkmaz