Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
Emojileri nerden nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar ? (Burda utanmış surat emojisi olcaktı :))))
-
@çinkoçaydanlık
Olcaktı değil olacaktı -
@çinkoçaydanlık ben telefonun klavyesinden kullanıyorum. Başka nerde var ki
-
@genclerbirlikli
Ben hep yazı yazdığımız bölümde üst simgelerde aramıştım -
@genclerbirlikli
Ben foruma yazarken klavyemde emoji çıkmıyor hocam .:((( -
@çinkoçaydanlık sağlık olsun hocam
-
Başkanım forum altyapısı ne kadar müsait bilmiyorum ancak editlemenin gelmesi lazım bir an önce. Yanlış yazıyoruz yada imla hatası yapıyoruz ancak editleyemiyoruz. Bunu uzun zamandır yazacaktım konuyu görünce belirteyim dedim.
2.konuda engelleme butonu gelebilir mi? Engellediğimiz yada şikayet ettiğimiz kişinin engel kaldırılına kadar yazdıklarını görmesek baya iyi olur.
-
@paretowilfredo bu başlık anasayfaya sabitlenebilir mi?
-
Forumun son zamanlarda şahit olduğum en büyük sıkıntısı haddinden fazla trol dolması. Keşke bunlara da kökten çözüm bulunabilse.
-
@officialsecret Dostum buna kökten çözümü bulabilecek tek kişi siz üyelersiniz. Troll'ün troll etkisi yaratabilmesi için sizlerin onları görmezden gelmesi lazım. Bir söyler, iki troller, amacına ulaşamazsa gider. Amacına ulaşamayacağını bilir, bir daha da gelmez.
Ancak bi troll geldiği vakit, kimi kavga ediyor onunla, kimi ciddiye alıp kendi canını sıkıyor. Bir noktada amacına ulaşmasına sizler yardımcı oluyorsunuz malesef. Bu konuda herkes belli seviyede hassasiyet gösterirse, azalacaktır bu tip vakalar. -
buraya mı yazsam bilemedim reklamlar iyice abartıya kaçtı engellenmiyor bile o yüzden foruma haftada iki üç kez ancak giriyorum düzelmesini bekliyorum
-
Profil fotograflarının değiştirilememesi büyük bir sorun sevgili adminler. Bilseydim kaldırmazdım varolanı
-
profil fotoğraflarımızı değiştiremiyoruz.evet.neden? :))
@paretowilfredo @Agor -
@otuzyılsavaşı evet ben de bilmiyordum bir aydır uğraşıyorum Allah Allah niye olmuyor tekrar diyordum şimdi öğrendim
-
@otuzyılsavaşı bu konularda @maverick i darlayabilirsiniz. Kendisi görünmez ama kodları o yazar
-
Büyük puntolarla göz kanatmak yasaklanmalı.
-
@onuktekin aynı dertten ben de muzdaribim
-
@evandro Eksik olmuş. Kısa iletilerde de yasaklansın :))
-
@onuktekin o neden peki
-
@evandro Ya yeni kalktım uzun iletilerdr büyük puntolarla göz kanatmak yasaklanmalı yazdım diye düşünüyordum. Öyle yazmamışım. :)) İleti düzeltme geri gelmeli @paretowilfredo #iletilereözgürlük