Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
Forumda bir baslikta iken cikmak icin ya da sayfayi yenilemek icin ustte ki ty logosuna tiklamak yeterli idi.Simdi tiklayinca forumdan cikiyor ve el aliskanligi oldugu icin tiklamadan duramiyorum ️
Aynen biz de muzdaribiz bundan
-
@legolas, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@gmsmustafa, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
Forumda bir baslikta iken cikmak icin ya da sayfayi yenilemek icin ustte ki ty logosuna tiklamak yeterli idi.Simdi tiklayinca forumdan cikiyor ve el aliskanligi oldugu icin tiklamadan duramiyorum ️
Aynen biz de muzdaribiz bundan
@maverick saygilar
-
Cozumu var mi?
-
@gmsmustafa @Legolas @zenginmemur http://i.hizliresim.com/0zOXR9.jpg
Anasayfaya direk gidiş için başlığın yanındaki anasayfa yazısına tıklamak yeterli
-
@genclerbirlikli Onun için en tepeye sayfayı sürüklemek gerekiyor. Logo doğrudan ana sayfaya yönlendiriyordu oysaki. Eski hali iyiydi. Bu son değişiklik verimsiz,kötü bir değişiklik oldu.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@genclerbirlikli Onun için en tepeye sayfayı sürüklemek gerekiyor. Logo doğrudan ana sayfaya yönlendiriyordu oysaki. Eski hali iyiydi. Bu son değişiklik verimsiz,kötü bir değişiklik oldu.
Aynen öyle cok doğru. Niye bu kadar israr ettiler yoneticiler anlamadim. Eski hali iyiydi işte.
-
@genclerbirlikli dostum eski hali cok daha iyiydi.Düzeltme gibi bir durum olabilir mi?
-
@zenginmemur I don't know, sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum hocam
-
@genclerbirlikli eski haliyle YouTube hissi veriyor ise bu haliyle izlesenecom hissi veriyor dailymotion bile değil bak izlesenecom
-
Bence forum içi atama butonu işlevsiz ya da nasıl desem garip bir çalışma stili var Yani arama yapacağınız şeyi ya da herhangi bir forum üyesinin adını yazıyorsunuz, sizi Google’ a yönlendiriyor oradan bulmaya çalışıp link tıklayıp tekrar foruma geliyorsunuz. Direkt olarak forum içinde arama yapılamıyor mu?
Hatta bazen oradan arama yaptığımda güncel bir bulma yapmıyor, bulduğum sayfayı yenileyip en son halini öyle görmek zorunda kalıyorum.Fotoğraf ekleme sorununu daha önce bildirmiştim ama tekrar yazayım. Linksiz fotoğraf ekleme güzel olur
-
Teşekkürler dostlar önerileriniz için hepsini dikkate alıyoruz ama hepsini bir anda yapamıyoruz, yaptıramıyoruz.
-
Teşekkür ederim sıkıntının giderilmesinden dolayı.Şimdi her şey güzel oldu.
-
Öncelikle sınav ağırlıklı olduğu için ve bizi doğru yönlendirmek adına verdiğiniz emeklerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Sohbet penceresinde online üyeleri görme imkanımız olursa ve moderatörlerin üye adları farklı renklerde olursa daha verimli olabilir.
-
120 saniye sınırı nedir allah aşkına. iletiyi düzenledim tam gönderecektim 120 dakika aşıldı dedi. bari 5 dakika falan olsa. tamam daha önceden hiç yoktu ama 2 dakika da çok az be hocam
-
resim değiştirilmiyor. @Agor
-
Az önce bir iletimi düzeltebildim fakat şimdi düzeltebilme gitti yine..
-
@öğrenci 2 dakikalık süre var.
-
@simón-bolívar hocam bu sorun birkaç zamandır var, çok şükür site yenileme işinin sonuna geldik, bu hafta o işler bitiyor, inşallah sonrasında forumun teknik sorunlarına biraz daha eğilebilecek @maverick arkadaşımız.
-
Forumdaki bu hesabımızı nasıl silebiliriz arkadaslar
-
@öğrenci forumda yeniyim de cevaplamadan bağımsız yorum bırakamıyorum mazur görün:) bağımsız yorumu nasıl yapacağımı göremedim
Bir de bu isimlerin yanında yeşil yazıyla gruplar görüyorum( hazine ve maliye Bakanlığı gibi) o grupların işlevi nedir acaba baktım da sadece grup üyelerini görebiliyorum katıldıktan sonra