Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@fedakar-kuş bağımsız yorum için sayfanın altındaki turuncu kutu içindeki cevap yazısına tıklamak yeterli.
-
@hakim89 mesajlara bakın lütfen
-
@paretowilfredo üstad burada özelden mesaj yazma yerini bulamıyorum sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ancak bir türlü size yazamadım...
-
@snmrhn Mesaj yollamak istediğiniz üyenin profiline girdiğinizde profildeki üç noktaya tıkladığınızda sohbete başla seçeneği var dostum. Bu şekilde yazabilirsiniz kime dilerseniz.
-
Forumda hesabı nasıl kapatıyoruz ?
-
@varolistan öyle bir seçenek ne yazık ki yok hocam, sadece askıya alabiliyoruz.
-
Forumda bir konu hakkında arama yapıldığında Google'a yönlendirme yapıyor, zor biliyorum ama keşke site içinde güzel bir filtreleme getirseniz.
-
@agor Yapay zekalı robotların yeni bir dil oluşturup birbirleriyle sinsi sinsi konuşabildiği bir çağda üyelik silinemiyor. Kınıyorum yönetimi
-
@onuktekin ben de kınıyorum.
-
Site içinde arama yapmak neden mümkün olmuyor?Arama neden google a yönlendiriyor? Gerçekten bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum site içinde aradığını bulabilmek. Siteyi ilk keşfettiğimde, sırf bu sebepten, üyeliğimi ertelemiştim. Tavsiye ederken de arama kısmı sıkıntılı diye uyararak tavsiye ediyorum.
-
@öfkeli ayrıca malesef atladığım ciddi bir sorunum daha var: yanlışlıkla başka başlık altında yazdığım iletileri silmek ya da en azından doğru yere taşımak mümkün olsa çok iyi olur. Hiç değilse ilk bir saat içinde ya da henüz kimsenin cevaplamadığı iletiler için geçerli olsa o bile yeterli.
-
Bende sitenin teknik yönden eksikleri olduğunu ifade etmek istiyorum. Kesinlikle arama kısmı olmalı ve anında aranılan şey bulunmalı. Her şeyiyle güzel bir site iken bazı teknik yeniliklerin gecikmemesi gerektiğini düşünüyorum.
-
hesabımızı nasıl kapatabiliriz yada dondurabiliriz
-
nereye yazacağımı bilemedim ama şu anda sitede problem mi var? son yazılanlara tıkladığım zaman konunun ilk sayfasına gönderiyor. bir de entrylere yazılan cevaplar açık olarak değil kapalı olarak cevap yazılanın altında görünüyor.
-
@öfkeli, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
@öfkeli ayrıca malesef atladığım ciddi bir sorunum daha var: yanlışlıkla başka başlık altında yazdığım iletileri silmek ya da en azından doğru yere taşımak mümkün olsa çok iyi olur. Hiç değilse ilk bir saat içinde ya da henüz kimsenin cevaplamadığı iletiler için geçerli olsa o bile yeterli.
Merhaba dostum.
Site içi arama konusun teknik bir konu olduğundan @maverick 'in daha net yanıt vereceğini düşünüyorum. Şu haliyle de belli oranda kullanışlı dostum. Buna dair de açıklama hazırladım yukarıda, bu anlamda şimdilik bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. İyileştirmeleri zaman içerisinde tabi ki teknik imkanlar dahlinde gerçekleştiririz.Diğer bir hususta ileti düzenleme konusu. Bu konu başlangıçta serbestti dostum. 1 yıldan daha uzun süredir bizimle olan dostlarımız anımsayacaktır. Bu konu fazlasıyla suistimal edildi. Troll duyumlar, küfür hakaret edip ortalığı kızıştırıp silip yok olmalar vs. Bir diğer konu da tabi ki bütünlük hususu. Yani bir tek kişinin değil toplamın daha verimli bir forum deneyimi yaşaması adına malesef şu an için son getirdiğimiz uygulamayı sürdüreceğiz. Şu an için 2 dakika içerisinde iletinizi düzenleme yetkisini haizsiniz. İleride koşullara göre yeniden değerlendirebiliriz ancak şu an için durum bu dostum.
İyi forumlar dilerim
-
@sınavsayar, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
Bende sitenin teknik yönden eksikleri olduğunu ifade etmek istiyorum. Kesinlikle arama kısmı olmalı ve anında aranılan şey bulunmalı. Her şeyiyle güzel bir site iken bazı teknik yeniliklerin gecikmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle dostum. Arama hususunda iş tamamen @maverick dostumuzda. Teknik konularda bu tip gereksinimlerin karşılanması için elinden geleni yapacağına eminiz Diğer yandan şu an için olan google üzerinden aramayı da daha verimli olarak kullanabilmeniz için yukarıda detaylıca kullanımı anlatmaya çalıştım. Şimdilik bunu güzel kullanalım, tabi ki zaman içerisinde iyileştirmeler yapacağız.
İyi forumlar dilerim -
@dogacan, içinde söyledi: Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
nereye yazacağımı bilemedim ama şu anda sitede problem mi var? son yazılanlara tıkladığım zaman konunun ilk sayfasına gönderiyor. bir de entrylere yazılan cevaplar açık olarak değil kapalı olarak cevap yazılanın altında görünüyor.
Dostum sorununuzu @maverick 'e iletirseniz yardımcı olacaktır
-
@paretowilfredo Teşekkürler aydınlatma için, arama konusunda da en kısa zamanda düzenlemeler gelir umarım.
-
@paretowilfredo hocam elbette uğraşlarınızı görüyoruz ama biz de bu ailenin birer parçası olarak tercihiniyap ın daha iyi noktaya gelmesini istiyoruz. Umarız bazı teknik sorunlar tez elden çözülür.
-
Kendisi düzeltmez ve güncellemez ise düzeltecek başkaları da bulunur dostlar, dert etmeyin. TY başkalarına emanet edilemeyecek kadar önemli bir yer, biz buraya her şekilde sahip çıkarız.