2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Kararın neden verildiğini bilipte bilmemezlikten gelen bir tayfa var en çok ona ayar oluyorum yoksa bilerek yazana sözüm yok onun görüşü deyip geçiyorum. Unutanlar için bir daha hatırlatayım ikinci sınav hakkı verilen kişilerin kendilerini değerlendirip yeniden sınava girdiklerini kendisininde 226. olarak sınırda kaldığını belirtmiş hakimde ne verim abime deyip ortaya karışık iki sınav iki sapma bana öyle bakma kıyamam deyip yaz sınavın iptaline karar verilmistir. Sonuna kadar iptale karşıyım ama ille de bir şey yapılacaksa 225 in hakkı korunup iki sınava girenlerin ikinci sınavı geçersiz sayılabilir (davacı bundan şikayetçiydi) ilk sınavda düşük yapıp ikinci sınavda yükselten bana göre çok iyimser bir rakam 15-20 yi geçmez sonra tekrar puan hesaplar tek sıralama yaparsın maksimum 50 kişinin yeri oynar bunlarada yazılı yapar mülakata cagirirsin Sayistay da kadroyu 50 yaptimi çözülür bu iş 2 kurumun hesabı adaylara kesilmemiş olur sonuçta birlikte bu noktaya getirdiler.
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky hocam bu kadar kesin konuşanlara artık kızamıyorum. Çünkü bu ülkede kahvede sabahtan akşama kadar oturan emmilerimizin aynı herşeyi cumhurbaşkanından bakanlardan daha iyi bilmeleri gibi. Herkese demiyorum ama bu tarz arkadaşlar bu emmilerin okumuş hali. Zihniyet hala aynı zihniyet. Adamlara göre 225 kişi vip sınıfta girdi de kazandı. 225 kişiye aynı haksızlık yapılmadı ya da 225 kişi için 1 kişiyi yaktılar. Böyle garip bir durum ben 3 tane avukatla konuştum bir şey olmayacak metak etme diyorlar. Dün sen de çok güzel bir noktaya dokundun. 2010’da iptal edilen kpss’dr çok ağır kopya skandalı oldu. Onun dışında bir sınavın iptali görülmedi. 2010 gibi yoldan geçenin dahi eline geçen sorular gibi bir durum olmadıkça da muhtemelen olmayacaktır siye düşünüyorum. Herşeyden önce Allahın hükmü var. Boşuna stres yapıyoruz. Sen de sakinleş biraz
hocam 2010da zaten tüm sınav da iptal olmadı. yanlış hatırlamıyorsam gk gy geçerli kaldı. buyrun burdan pay biçin artık verilen ve verilecek kararlara
-
@murky http://www.danistay.gov.tr/upload/yayinlar/15_05_2018_114253.pdf
Özeti :Davanın sonucundan doğrudan etkilenen ve davanın aleyhe
sonuçlanması halinde dava konusu edilen hakkını
kaybedecek olan müdahil, yanında davaya katıldığı davalıdan
bağımsız olarak kanun yollarına başvurabileceğinden,
yanında katıldığı davalı idarelerce istinaf yoluna
başvurulmamış olması nedeniyle müdahilin istinaf
başvurusunun incelemesizin reddine karar verilmesinde
hukuki isabet bulunmadığı hakkında.Böyle bir kararı var Danıştay'ın temyize başvurulmadığı gibi bir durum varsa bu karara göre birşeyler yapabiliriz
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Kararın neden verildiğini bilipte bilmemezlikten gelen bir tayfa var en çok ona ayar oluyorum yoksa bilerek yazana sözüm yok onun görüşü deyip geçiyorum. Unutanlar için bir daha hatırlatayım ikinci sınav hakkı verilen kişilerin kendilerini değerlendirip yeniden sınava girdiklerini kendisininde 226. olarak sınırda kaldığını belirtmiş hakimde ne verim abime deyip ortaya karışık iki sınav iki sapma bana öyle bakma kıyamam deyip yaz sınavın iptaline karar verilmistir. Sonuna kadar iptale karşıyım ama ille de bir şey yapılacaksa 225 in hakkı korunup iki sınava girenlerin ikinci sınavı geçersiz sayılabilir (davacı bundan şikayetçiydi) ilk sınavda düşük yapıp ikinci sınavda yükselten bana göre çok iyimser bir rakam 15-20 yi geçmez sonra tekrar puan hesaplar tek sıralama yaparsın maksimum 50 kişinin yeri oynar bunlarada yazılı yapar mülakata cagirirsin Sayistay da kadroyu 50 yaptimi çözülür bu iş 2 kurumun hesabı adaylara kesilmemiş olur sonuçta birlikte bu noktaya getirdiler.
:))) herkes adalet tesis ediyor yaw.
bu böyle olsa şu şöyle olsa ile iş olmaz. -
@çölkaplanı mahkeme değil burası hocam forum sitesi herkes fikrini beyan ediyor karar merciinde de ben yokum merak etmeyin Danistaydan böyle bir karar çıkmayacak sizin parlak fikirleriniz varsa buyurun söyleyin zaten bir şeyi değiştirmeyecek bizim söylediklerimiz gibi
-
@çölkaplanı vallaahi hem yazili sinavi kil payi kaciranlar hem de yazili sinava girmeyi hak kazanip yazili sinava girenler her iki kesimde adalet istiyor.
En basta az kisi giriyormus gibi elektronik sinav yapilmasi yanlisti.Osym nin İT kapasitesini asan kisiye sen ayni anda sistem ayarla ben buna gercekten guluyorum.Hadi bu yapildi. Sadece bir yerdeki sinav mi iptal olurmus. Madem diger yerde sinava girenlere secimlik hakki taniyorsan test usulunde demek ki tum sinav iptal edilseydi sıkıntı olmayacakti sinav yapma konusunda. Bosu bosuna birilerin ahi alinip duruluyor. Biraz da kardes kardese vurduruluyor gibi. -
Güzel haberler verebilecek bir duyumcu arkadaş yok mu? Kara haber hakikaten tez yayılıyormuş iptal duyumunda 1 saatte sağır sultan bile duymuştu bir şampanya patlatılmadığı kalmıştı oysa :))))
-
@ofa ilan duyumu gördümde mahkeme karar duyumlarına hiç rastlamadım
-
@cesss hocam süreç mahkemeden mi ibaret sadece öyle mi düşünüyorsunuz :)))
-
@ofa başka ne düşünülebilir ki karar verilir temyize gider o da karar verir bize düşende beklemek olur
-
@cesss iyi beklemeler
-
@ofa sen ne yapmayı düşünüyorsun kardeşim yapılacak birşey varsa yapalım ?
-
@cesss sakin hocam Bizim en fazla yapabileceğimiz osym ye dilekçe vermek ve Cimere durumu yazmak olur onuda benim gibi bir çok arkadaş yaptı zaten farklı bir durum yok bizde bekliyoruz. Duyum konusu ise süreçte mahkeme hariç 2 kurum daha var hocam
-
Var mı bi gelişme arkadaşlar
-
@xxxkara, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Var mı bi gelişme arkadaşlar
-
@james-buchanan dostlar bende yok maalesef, sorabileceğim hali hazırda da bir Denetçi var, bir ara sormuştum çok bilgim yok demişti.
-
Acaba Ösym bu süreçte kağıtları okuyor mudur???
-
@ofa hiç sanmıyorum. kendi emeklerini riske atmazlar.
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Acaba Ösym bu süreçte kağıtları okuyor mudur???
Okuyordur hocam merak etmeyin. Normalde 45 günde açıklanıyordu minumum bu yıl 30 gün gibi bir sürede daha erken de açıklanabilir.
-
Söyleyeceğim tek şey bu süreci stres yapmayın. Yapacağınız tek stres sınav sonuçları açıklandığı zaman tc kimlik no ve ösym aday şifrenizi girerken yapacağınız stres olsun