TY zayıflıyor :)
-
Şurda yazdıklarımla bir blog sayfası açsaydım şimdiye youtube da kanalım olurdu instagramda da 50k takipçi kastıydım. Yok herkes sadece düşünce olarak zayıflamak istiyor.
Nerde öneriler ?
Nerde zayıflamak isteyenler? -
@kilici sevinsin yavrucaklar
-
Evet step tahtami aldimda geldim napiyoruz once esneme hareketleri mi yoksa plates topu ile sektirmece mi
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Evet step tahtami aldimda geldim napiyoruz once esneme hareketleri mi yoksa plates topu ile sektirmece mi
Aslanlar gibi koş lion klasına yakışmaz top filan
-
@secret çita miyim ben kosayim aslan kesimi kosmaz av gelir onune ilk penceyi o atar
-
@secret çita miyim ben kosayim aslan kesimi kosmaz av gelir onune ilk penceyi o atar
Zayıflama başlığında bile pençe atıp avını yemek var aklında
-
@secret oysa oynama şıkıdım şıkıdım esliginde zumba yapmaya gelmistim
-
@secret oysa oynama şıkıdım şıkıdım esliginde zumba yapmaya gelmistim
@Noturns a mezdeke oyna dedim diye 2 gün canım ülkemdeki tüm kebapçıları saydı. Şimdi sana zumba hocası önerirsem düşünemiyorum gerisini
-
@secret acar ebru salli ile platesli gunleri izlerim bende
-
@lion bence de izle. Bende izliyorum ama yaptığı hareketleri yapamıyorum. Bide benden duymada photoshopçu o kadın. Millete zayıflama şeysileri anlatıyor sonra kendimi zayıf gösterecem diye kapı yamultuyor
-
@secret yakisir ona
-
Tatilde 2.5 kilo almisim
Normaldi , yedim cunku. Suresi de uzundu tatilin.
Ptesi ve sali @secret hocamin verdigi ananasli detoks tarifini yapacagim + dukan birasi. Forumda paylasilan bi detoksu ilk kez yapma heycanini yasiyorum
Insallah guzel bi sonuc alirsam sizler de yaparsiniz:)) benim tarife inancim sonsuz. Ama umarim ben o ananasli cacigi yiyebilirim -
@secret hocam ptesi @buseneatanıyorum ile buluscaz. Ama ben elimde ananasli cacigimla gidecegim. Oturdugumuz yerde de bi yesil cay soylerim. Asla borek tekliflerine uymayacagim , simdiden soz veriyorum
-
Buarada yol boyu rejim, zayiflik, detoks, spor vs konustum. Ankraya geldigimizde babam malatya pidecisine gidelim mi dedi, istemdisi eveet diye bagirip alkislar yapmisim:D
Kendimden biraz utandim ama olsun. Rejim simdi basliyor:D -
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret hocam ptesi @buseneatanıyorum ile buluscaz. Ama ben elimde ananasli cacigimla gidecegim. Oturdugumuz yerde de bi yesil cay soylerim. Asla borek tekliflerine uymayacagim , simdiden soz veriyorum
Sana çok güveniyorum canımm benim tadı güzel gerçekten hem tatlı ihtiyacın gidecek hem protein yiyeceksin
Ama ben @buseneatanıyorum hocama güvenemiyorum hemen kıymalı böreği burnuna tutacak gibi hissediyorumSadece 2 gün dene bak sonuçtan sonra sana fit börek tarifi de veririm
-
Buarada yol boyu rejim, zayiflik, detoks, spor vs konustum. Ankraya geldigimizde babam malatya pidecisine gidelim mi dedi, istemdisi eveet diye bagirip alkislar yapmisim:D
Kendimden biraz utandim ama olsun. Rejim simdi basliyor:DSon kez ye pazartesi başla ama salı bırakma lütfen ️️️️
-
@secret yok yok birakmak yok:))
Aslinda tatilde filan insanin caninin cektigi her seyi yemesi guzel bi sey. Icinde kalmiyor insanin. Ne ki dönünce rejim yapilir zaten. Hoppidiiii bi bakmissin gidivermis:) o yuzden pisman degilimiyiki yedim -
-
@buseneatanıyorum adana kilo yapmaz zatenyasasin rejim yasasin detok yasasin saglikli yasamm️️
-
@secret yok yok birakmak yok:))
Aslinda tatilde filan insanin caninin cektigi her seyi yemesi guzel bi sey. Icinde kalmiyor insanin. Ne ki dönünce rejim yapilir zaten. Hoppidiiii bi bakmissin gidivermis:) o yuzden pisman degilimiyiki yedimKatılıyorum yoksa tatilin manası kalmıyor. Bi tatil öncesi bi tatil sonrası kilo vermek en mantıklısı